witamy
Warszawa opuszczone (?)
Zwiń
X
-
-
Cieszę się, że mój pomysł zaciekawił tyle osób a co poniektórych zmusił nawet do przywitania się z nami
A poważnie to myślę, że damy radę...spróbuję się rozeznać w ten weekend i może wstępnie umówmy się na 10.11.07 - jeśli w ten weekend Pan będzie miły i powie ze nas wpuści to pójdziemy 17.11.07 jako umówieni a jak się okaże że nie da się z nim za bardzo gadać to spróbujemy całą grupą (zebrało nam się 13 osób) przekonać inną zmianę 10.11.07 (chyba pracują co drugi weekend) a jak nam się nie uda to....w tak ciekawym gronie wymyślimy coś na szybko - przecież grunt to improwizacja
7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)
Komentarz
-
Ew. dowiedzieć się o właściciela? Bo inną opcją jest załatwić to "wyżej", być może podpinając się pod jakąś instytucję związaną z zabytkami, kulturą, warszawą, historia itp?
Komentarz
-
jak sie jeszcze troche uzbiera to w ogole mozna wejsc "silowo" hehehe
przeszedlbym sie z Wami.... ale daleko.... ;( chociaz kusi..... :P
Komentarz
-
Zamieszczone przez canli Zobacz wpisjak sie jeszcze troche uzbiera to w ogole mozna wejsc "silowo" hehehe
przeszedlbym sie z Wami.... ale daleko.... ;( chociaz kusi..... :P
Eeeeeeeee tam daleko, weekend w Warszawie nie jest takim złym pomysłem...a poźniej w ramach wymiany pojedziemy do Poznania7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)
Komentarz
-
Zamieszczone przez izewa Zobacz wpisNie ma jak negocjacje z pozycji siły
Eeeeeeeee tam daleko, weekend w Warszawie nie jest takim złym pomysłem...a poźniej w ramach wymiany pojedziemy do Poznania
albo bedziemy udawali japonska wycieczke i ze niby nie rozumiemy co do nas mowia....
jak uzgodnicie termin to nie mowie NIE, moze i warszawe nawiedze :P w sumie nawet mete mam niedaleko
Komentarz
-
Osób chętnych trochę się zebrało więc proponuję podzielić się na dwie grupy.
Najpierw jedna gania się z cieciem a druga fotografuje, potem zmiana - oczywiście jak cieć jeszcze będzie miał siłę.
Niestety nie miałem dzisiaj okazji być w tamtych okolicach.
Zamieszczone przez izewa Zobacz wpis...ja będę mogła się przespacerować tam dopiero w weekend - jak coś ustalę to dam znać, ale jakbyś coś wiedział jutro to napisz. No chyba ze od razu pojdziemy razem i bedziemy pertraktowac
Komentarz
-
nie zrozumieliscie
Arjast nie opisal drogi jak sie dostac a ją pokazał
opisal pertraktacje... a pokazal na zdjeciach... mur
Sebastian Małachowski
Komentarz
-
Zamieszczone przez gary Zobacz wpisnie zrozumieliscie
Arjast nie opisal drogi jak sie dostac a ją pokazał
opisal pertraktacje... a pokazal na zdjeciach... mur
7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Arjast Zobacz wpis[...]Trzeba tylko kogoś kto by go "politycznie” podszedł bo ja do takich ludzi cierpliwości niestety nie mam.[..]
Komentarz
-
a tak serio.... duze grupy nie sa dobre na takie wyprawy :/
a) klimat sie robi dziwny (jak ta japonska wycieczka)
b) ludzie sobie nawzajem w kadr wlaza
c) grupa jest "silnie" zauwazalna
jest tez plus.... ludzie z drugiej strony barykady maja faje podejscie ... wlasnie jak do jakiejs formy wycieczki....
gdy ostatnio bylem na plenerku w okolicach Poznania (Wats0n wie o czm mowa) jeden z ludzi ktowy mial nam zalatwic wejscie do srodka budynku walnal tekst w stylu.....
"no w sumie nie mozna ale skoro przyjechaliscie z tak daleka...."
a tam byli sami ludzie z okolicy :P
Komentarz
-
Bylem dwa razy.
Zdjecia opublikowalem na digarcie:
Onet: codzienne źródło informacji milionów Polaków - wiadomości z kraju i ze świata 24/7, pogoda, sport, biznes, moto, rozrywka. Bądź na bieżąco z Onet!
Onet: codzienne źródło informacji milionów Polaków - wiadomości z kraju i ze świata 24/7, pogoda, sport, biznes, moto, rozrywka. Bądź na bieżąco z Onet!
Naprawde warto. Uwazajcie na igly po cpunach, na kamery i ochrone.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zamieszczone przez izewa Zobacz wpisGary, niestety zrozumieliśmy, ale właśnie o to chodzi...mur samemu ciężko przeskoczyć
Nikt was ot tak nie wpusci na teren chroniony, nie ludzcie sie. Uwazajcie na psa, bo czasami tam podobno drepta nocami.
Jak juz chcecie sie demaskowac, to zrzuccie sie dla 'majstrow' na literka czystej. Pozatym nie ma takiej opcji zeby weszlo 13 osob, ktorys z was sie zabije spadajac z 30 metrow w dol i kto za to odpowie? Nie badzcie naiwni.
Komentarz
-
no i mamy profiesionaliste :P
Zamieszczone przez avantgarde Zobacz wpisNo to wezcie sobie drabine, boze co za dzieciniada.
ludzie chca sie dobrze bawic robiac foty w klimatycznych miejscach a nie udowadniac ze udalo im sie wejsc tam gdzie nie wolno....
chyba pomyliles forum....
Komentarz
-
fotograf musi byc psychologiem
fotograf musi byc alpinista
jezeli wszystko by przychodzilo latwo, to czy bylby sens to robic? jaka bysmy mieli z tego saytsfakcje? wiekszosc rzeczy w zyciu by nas juz nie cieszylo, ja tylko cie naprowadzilem na wlasciwa droge, obrocilem troche post w zart, ale jezeli 1,7 metrowy walacy sie betonowy murek z dziurami to dla ciebie klopot to wez sobie drabinke - to zupelnie serio pisalem. Pozdrawiam, no offence.
Zamieszczone przez canli Zobacz wpisludzie chca sie dobrze bawic robiac foty w klimatycznych miejscach a nie udowadniac ze udalo im sie wejsc tam gdzie nie wolno....
Komentarz
-
Zamieszczone przez avantgarde Zobacz wpis
No to wezcie sobie drabine, boze co za dzieciniada.
a poważnie to wszystko jest kwestia podejscia...oczywiscie mozna przeskoczyc mur i ryzykowac, mając później satysfakcję, że zrobiło się coś niesamowicie trudnego...można tez podejść do miłego Pana, porozmawiać, zapytać i uzyskać odpowiedź, że można wejść tylko trzeba zadzwonić do właściciela, ale już nieraz zdażyło się, że wpuszczali ludzi...co więcej Pan był na tyle miły, że pokazał co można sfotografować
Telefon do właściciela mam, zadzwonie w poniedziałek i postaram się załatwic zgodę na wejście, problem jest taki, że rzeczywiście 13 osób to za dużo - żebyśmy sobie nie wchodzili w kadr to max. 5 osób, postaram się więc załatwić opcję wejścia na trzy tury - może się uda...
A fotki które dziś zrobiliśmy wkrótce umieszczę bo teraz musze niestety iść do pracy, ale jedno mogę Wam powiedzieć - jest niesamowity klimat, zakochacie się w tym miejscu!!!7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)
Komentarz
Komentarz