m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Wiesz, każdy wierzy w to co lubi - można i w 20 PLN![]()
A co do hasła, że w Polsce tylko ryby nie chcą brać to wszystko jest kwestią naszego wyboru - jedni biorą inni nie, ale to nie miejsce żeby o tym dyskutować...tak czy tak jeśli nie rozpoczniesz dobrze rozmowy to z tą 20 PLN możesz sobie co najwyżej iść na piwko![]()
7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)
Macie rację z tym wchodzeniem sobie w kadr w przypadku liczniejszej grupy. Z drugiej strony podejrzewam, że większość z nas samemu by się nie wybrała (np. ja). Poza tym w grupie raźniej :smile:
Izewa - fajne zdjęcia :smile:
Właśnie dzięki takiemu podejściu Polska wygląda tak jak wygląda... Czemu wypowiadasz się o człowieku, którego nie znasz i oceniasz go tak nisko? To, że prawdopodobnie zarabia grosze jako dozorca, nie oznacza, że jest gorszym człowiekiem od Ciebie i musi Ci "czapkować"...
izewa, zgadzam się z Tobą, traktujmy ludzi tak, jakbyśmy chcieli być traktowani.
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
Napisałam kilka postów wcześniej...:wink: , poszliśmy dowiedzieć się jak się dostać a że sprzęt trzeba mieć zawsze przy sobie żeby nie stracić okazji, to i się udało przekonać Pana, że my oczywiście wystąpimy o oficjalną zgodę ale prosimy żeby nam pozwolił zobaczyć co i jak jest w środku...no i się udało 8)
A teraz gorsza wiadomość...dziś oddzwoniła do mnie miła Pani, że właściciel budynku nie wyda jednak nam zgody ponieważ właśnie trwają rozmowy z ewentualnym oferentem który chce te budynki odkupić i w związku z tym oni nie chcą robić wokół tego niepotrzebnego zamieszania a poza tym tam jest bardzo niebezpieczniei ostatnio jak wydali zgodę to było to większe przedsięwzięcie i kosztowało ich sporo pracy i zaangażowania bo do nich jako właścicieli należało załatwienie takich punktów jak obecność straży pożarnej i wchodzenie z linowymi uprzężami...nawet moje zapewnienie, że możemy sobie wykupić samodzielnie ubezpieczenie nie pomogło...
Tak więc pozostaje próba indywidualnego przekonania Ochrony żeby jednak wejść "na chwilę" a warto - bo z rozmowy tej wynikało że niedługo skończy się klimat tego miejsca...:sad:
7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)
Fajny obiekt...
Chyba się tam zakręcę
Dawno nie podejmowałem żadnego wyzwania.
To kiedy ten plenerek? Czy mamy to robic solo?
a na samej górze w środku jest skrzynka geocache :grin: (www.opencaching.pl)
Hej
Dajcie Proszę znać, czy obecnie bez problemów można zrobić slubny plener w:
Fabryka Traktorów - Ursus 2 (Warszawa)
Opuszczona Lokomotywownia (Warszawa) - chodzi o tą .:: opuszczone v1.0 ::. i na jakiej jest ulicy?
i Stara Gazownia
Kochani a może by coś nowego zorganizować ??
Może EC siekiery by dało się namówić na "mały i indywidualny" najazd fociarzy, można spróbować coś do nich naskrobać