Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 60

Wątek: Warszawa opuszczone (?)

Mieszany widok

Domyślnie

ja bym wolal roze luksemburg
    Sebastian Małachowski

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
    ja bym wolal roze luksemburg
    Ej no nie bądź taki, wiemy, że już tam byłeś, ale mógłbyś nas ze sobą zabrać jeszcze raz :grin: A swoją drogą super zdjęcia tam zrobiłeś - oglądałam Twój blog!
    7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)

Domyślnie

dzieki
    ale wg mnie calą zgrają tam sie wejsc nie da
    Sebastian Małachowski

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

dzieki
    ale wg mnie calą zgrają tam sie wejsc nie da
    No to może sie dobierzemy w pary...;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    jak kto szuka innych fajnych miejsc to zapraszam do swojego bloga w dzial "krajobrazy"
    hmm do rozy i ursusa tez moglibysmy sie kiedys wybrac
    Ostatnio edytowane przez izewa ; 30-10-2007 o 23:02 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

ursus jest zakratowany i jezdzi ochrona wiec wejsc sie raczej juz nie da
    Sebastian Małachowski

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ursus jest zakratowany i jezdzi ochrona wiec wejsc sie raczej juz nie da
    wiecej wiary :wink:
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Arjast Zobacz posta

Byłem tam dzisiaj. Urwałem się na chwilę z pracy chciałem dowiedzieć się do kogo należy teren ewentualnie załatwić zgodę na focenie ale niestety bez skutku. Ochrona z gazowni do tych budynków nie ma nic. Pilnuje tego jakiś cieć. Nie szło go z „kiosku” wyciągnąć. :neutral: Brama zamknięta na niej tabliczki „ Teren prywatny”, „Wstęp wzbroniony”, „Uwaga zły pies”.
    Jestem prawie pewien, że mnie zauważył i się schował. :-D Ku..wa taki straszny to nie jestem. :-| Co prawda przed wczoraj żona mnie ostrzygła , czarna kurtka, torba na ramieniu – może się wystraszył
    Jak wracałem to drugą bramą przy mniejszej bani wjechała ciężarówka. Ten zbiornik jest już remontowany. Był tam jakiś niewyraźny facet ale gówno wiedział. Wciskał kit, że obiekt od gazowni jest wynajęty. :neutral: Tego może ˝ L by się załatwiło. Trzeba tylko kogoś kto by go "politycznie” podszedł bo ja do takich ludzi cierpliwości niestety nie mam.
    Jutro jak będę miał możliwość przespaceruję się tam jeszcze raz. Może inna zmiana konkretniejsza będzie.

No właśnie jeden z nich jest w miarę możliwości dostępny...ja będę mogła się przespacerować tam dopiero w weekend - jak coś ustalę to dam znać, ale jakbyś coś wiedział jutro to napisz. No chyba ze od razu pojdziemy razem i bedziemy pertraktowac
    Ostatnio edytowane przez izewa ; 31-10-2007 o 01:05 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z chęcią bym pomógł, ale ja w takich negocjacjach nie jestem zbyt dobry :-(
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Osób chętnych trochę się zebrało więc proponuję podzielić się na dwie grupy.
    Najpierw jedna gania się z cieciem a druga fotografuje, potem zmiana - oczywiście jak cieć jeszcze będzie miał siłę.
    Niestety nie miałem dzisiaj okazji być w tamtych okolicach.

Cytat Zamieszczone przez izewa Zobacz posta
    ...ja będę mogła się przespacerować tam dopiero w weekend - jak coś ustalę to dam znać, ale jakbyś coś wiedział jutro to napisz. No chyba ze od razu pojdziemy razem i bedziemy pertraktowac
    Jak weekend będę miał wolny to chętnie dołączę do pertraktacji :wink:

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Byłem tam dzisiaj. Urwałem się na chwilę z pracy chciałem dowiedzieć się do kogo należy teren ewentualnie załatwić zgodę na focenie ale niestety bez skutku. Ochrona z gazowni do tych budynków nie ma nic. Pilnuje tego jakiś cieć. Nie szło go z „kiosku” wyciągnąć. :neutral: Brama zamknięta na niej tabliczki „ Teren prywatny”, „Wstęp wzbroniony”, „Uwaga zły pies”.
    Jestem prawie pewien, że mnie zauważył i się schował. :-D Ku..wa taki straszny to nie jestem. :-| Co prawda przed wczoraj żona mnie ostrzygła , czarna kurtka, torba na ramieniu – może się wystraszył
    Jak wracałem to drugą bramą przy mniejszej bani wjechała ciężarówka. Ten zbiornik jest już remontowany. Był tam jakiś niewyraźny facet ale gówno wiedział. Wciskał kit, że obiekt od gazowni jest wynajęty. :neutral: Tego może ½ L by się załatwiło. Trzeba tylko kogoś kto by go "politycznie” podszedł bo ja do takich ludzi cierpliwości niestety nie mam.
    Jutro jak będę miał możliwość przespaceruję się tam jeszcze raz. Może inna zmiana konkretniejsza będzie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arjast Zobacz posta
    [...]Trzeba tylko kogoś kto by go "politycznie” podszedł bo ja do takich ludzi cierpliwości niestety nie mam. [..]
    To może tak: wpadamy grupą, wiążemy kogo trzeba, focimy i wypadamy ? :rolleyes:

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów