Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 60

Wątek: Warszawa opuszczone (?)

Mieszany widok

Domyślnie

no i mamy profiesionaliste :P

Cytat Zamieszczone przez avantgarde Zobacz posta
    No to wezcie sobie drabine, boze co za dzieciniada.
    chyba nie zalapales....

ludzie chca sie dobrze bawic robiac foty w klimatycznych miejscach a nie udowadniac ze udalo im sie wejsc tam gdzie nie wolno....

chyba pomyliles forum....
    Canon | Tamron | Velbon | Kingston | no i Sigma
    Opuszczone & fotografia & fotomodelki

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Hej troche poczucia humoru!

a poważnie to wszystko jest kwestia podejscia...oczywiscie mozna przeskoczyc mur i ryzykowac, mając później satysfakcję, że zrobiło się coś niesamowicie trudnego...można tez podejść do miłego Pana, porozmawiać, zapytać i uzyskać odpowiedź, że można wejść tylko trzeba zadzwonić do właściciela, ale już nieraz zdażyło się, że wpuszczali ludzi...co więcej Pan był na tyle miły, że pokazał co można sfotografować
    Telefon do właściciela mam, zadzwonie w poniedziałek i postaram się załatwic zgodę na wejście, problem jest taki, że rzeczywiście 13 osób to za dużo - żebyśmy sobie nie wchodzili w kadr to max. 5 osób, postaram się więc załatwić opcję wejścia na trzy tury - może się uda...
    A fotki które dziś zrobiliśmy wkrótce umieszczę bo teraz musze niestety iść do pracy, ale jedno mogę Wam powiedzieć - jest niesamowity klimat, zakochacie się w tym miejscu!!!
    7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nikt was ot tak nie wpusci na teren chroniony, nie ludzcie sie.
    Kolego trochę więcej wiary. Z ludźmi naprawdę można się dogadać. 8) Trzeba mieć tylko odrobinę talentu do negocjacji – tu ukłony dla izewy .
    Zawsze lepiej najpierw spróbować „po dobroci” niż oglądać się za siebie przy foceniu żeby nie zaliczyć czymś po głowie. Jak się nie zgodzi to dopiero wtedy zacząć zabawę w podchody. :wink:
    (Łatwo mi się to pisało bo Iza „brudną robotę” załatwiła sama. Osobiście już po drugim „nie” miałem ochotę ... )

Coś już napisał Awatar pawelpaciorek

Domyślnie

Fajnie to wygląda, ja też bym się pisał

negativ
    Guest

Domyślnie

Potwierdzam - kiedyś te zbiorniki należały do gazowni, teraz jest to teren prywatny. Podobnież myśli się o przebudowie jednego z nich na lofty.

Dopiero zaczyna Awatar pitfuszyl
    Miasto
    Poland, Warsaw

Domyślnie

będę pilnie obserwował wątek, chętnie bym się tam przeszedł.
    --
    "Podchodź do tematu fotografowanego miękko, na czubkach polców. Ręka w aksamitnej rękawiczce, oko jastrzębia..."

Dopiero zaczyna Awatar MorF

Domyślnie

Tez zapisuje sie na plenerek

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Fajnie, że są chętni...powiem szczerze jeśli chodzi o załatwianie formalności związanych z pozwoleniem na wejscie to ja jestem zielona...ale wstępnie byłam już umówiona z kolegą (niestety zmarł) i on trochę sprawdzał, wiem że są dwa budynki obok siebie, jednak ten jeden jest w miarę dostępny, na części tego terenu są jakieś magazyny czy coś takiego i to jest ponoć wynajmowane, stoi tam miły Pan Ochroniarz i generalnie można z nim porozmawiać na temat załatwienia formalności na wejście...miałam jednak nadzieje, że ktoś może już szczegółowiej przerabiał ten temat...no i dalej podtrzymuje, że wybrałabym się tam raczej w większym składzie, coby raźniej było
    Jesli w najbliższej przyszłości nie znajdziemy nikogo kto ma dokładniejsze informację, to spróbuję to załatwić sama a później dogadamy wspólnie jakiś termin focenia
    Ostatnio edytowane przez izewa ; 29-10-2007 o 22:44
    7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)

Domyślnie

zapoytajcie garego www.sebastianmalachowski.pl w blogu ma super foty z tego miejsca

jak bedzie organizowana wycieczka to wpiszcie mnie chetnie sie przejde tam
    jak kto szuka innych fajnych miejsc to zapraszam do swojego bloga w dzial "krajobrazy"

Dopiero zaczyna Awatar PiotrJ

Domyślnie

ja tez bym chetnie tam wyskoczyl.
    Dajcie znac jak bedziecie cos organizowac :-)

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów