Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Fotografowanie bliźniaczek

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

mattnic --> teach me ! a tak serio to zrobiłbym zdjęcia z różnym podejściem: 1)klony, 2)totalnie 2 różne osoby np, jedna spokojna, ubrana"grzecznie", nad książką w czasie gdy druga to "człowiek wulkan", który ciągle przeszkadza

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Tak serio to właśnie wpadl mi do głowy pomysł z szybą, która byłaby "lustrem" jedna z jednej druga z drugiej...albo to głupi pomysł
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Bywalec Awatar illy
    Miasto
    Tripcity

Domyślnie

Tak serio to właśnie wpadl mi do głowy pomysł z szybą, która byłaby "lustrem" jedna z jednej druga z drugiej...albo to głupi pomysł
    uzyj "lustra" i zrob 4 osoby
    A teraz takie dodatkowe pytanie... Czy to normalne, że nie chcę brać za to pieniędzy ?? Bo chodzi mi generalnie o trening, zdjęcia do mojego portfolio ( w tym przypadku to ja powinienem płacić) tym bardziej, że okazja jest dość egzotyczna dla mnie jak na początek ...
    Później jezeli będzie możliwość i będzie bardziej na luzie dla mnie postaram się innych wariantów. Narazie niestety będe musiał wykazać się jak najlepiej obiektywem kitowskim i dobrą obróbką
    CIesz sie ze to nie ty musisz placic modelka. Ty masz cos do folio (ich wizerunek) one swoje fotki. Imo dobry uklad, juz nie mowiac ze masz na kim trenowac. Ja mieszkam chyba w jakims oniesmielonym miejscu. Wszyscy sie pesza.
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów