Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Fotografowanie bliźniaczek

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korona-pl Zobacz posta
    ja bym spróbował zrobić 2 sesje:
    1. Pokazać jakie są do siebie podobne (tak samo ubrane, zachowujące się w ten sam sposób)
    2. Pokazać jakie są różne (inne ubrania, fryzury, jedna wesoła druga smutna, itd.)
    Właśnie mam zamiar pójść mniej więcej w ten kierunek z uwagi na to, że nasza współpraca może być dłuższa, myślę, że będe w stanie przedstawić to tak...
    A teraz takie dodatkowe pytanie... Czy to normalne, że nie chcę brać za to pieniędzy ?? Bo chodzi mi generalnie o trening, zdjęcia do mojego portfolio ( w tym przypadku to ja powinienem płacić) tym bardziej, że okazja jest dość egzotyczna dla mnie jak na początek ...
    Później jezeli będzie możliwość i będzie bardziej na luzie dla mnie postaram się innych wariantów. Narazie niestety będe musiał wykazać się jak najlepiej obiektywem kitowskim i dobrą obróbką
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 28-10-2007 o 14:18

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    A teraz takie dodatkowe pytanie... Czy to normalne, że nie chcę brać za to pieniędzy ?? Bo chodzi mi generalnie o trening, zdjęcia do mojego portfolio ( w tym przypadku to ja powinienem płacić) tym bardziej, że okazja jest dość egzotyczna dla mnie jak na początek ...
    Jeśli to twój "początek" to normalne... a nawet ciesz się że modelki nie chcą pieniędzy za pozowanie .

Bywalec Awatar illy
    Miasto
    Tripcity

Domyślnie

Tak serio to właśnie wpadl mi do głowy pomysł z szybą, która byłaby "lustrem" jedna z jednej druga z drugiej...albo to głupi pomysł
    uzyj "lustra" i zrob 4 osoby
    Później jezeli będzie możliwość i będzie bardziej na luzie dla mnie postaram się innych wariantów. Narazie niestety będe musiał wykazać się jak najlepiej obiektywem kitowskim i dobrą obróbką
    CIesz sie ze to nie ty musisz placic modelka. Ty masz cos do folio (ich wizerunek) one swoje fotki. Imo dobry uklad, juz nie mowiac ze masz na kim trenowac. Ja mieszkam chyba w jakims oniesmielonym miejscu. Wszyscy sie pesza.
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów