Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Fotografowanie bliźniaczek

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie Fotografowanie bliźniaczek

Macie jakieś pomysły na dostosowanie ubioru w zdjęciach portretowych na zewnątrz dla bliźniaczek .. Nie wiem co mam dziewczynom doradzić, chcę podejść do tematu dość profesjonalnie a przed zdjęciami to ja będe z nimi rozmawiał. W sumie nie mam za bardzo jakichś idei tym bardziej mnie to stresuję, że są to dziewczyny mówiące po angielsku a korzenie mają latynoskie. Więc zależy mi na tym, żeby nie zaprzepaścić okazji, bo może być ciekawy materiał do mojego portfolio i do dalszej współpracy ... Więc generalnie chciałbym mniej więcej jaki im ubiór doradzić - Czy może ten sam z jakąś wstawką inną czy inne pomysły. Jestem blady z tego tematu bo nigdy nie robiłem osobom obcym zdjęć..

Bywalec Awatar FERRER

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Macie jakieś pomysły na dostosowanie ubioru w zdjęciach portretowych na zewnątrz dla bliźniaczek .. Nie wiem co mam dziewczyną doradzić, chcę podejść do tematu dość profesjonalnie a przed zdjęciami to ja będe z nimi rozmawiał. W sumie nie mam za bardzo jakichś idei tym bardziej mnie to stresuję, że są to dziewczyny mówiące po angielsku a korzenie mają latynoskie. Więc zależy mi na tym, żeby nie przepaścić okazji, bo może być ciekawy materiał do mojego portfolio i do dalszej współpracy ... Więc generalnie chciałbym mniej więcej jaki im ubiór doradzić - Czy może ten sam z jakąś wstawką inną czy inne pomysły. Jestem blady z tego tematu bo nigdy nie robiłem osobą obcym zdjęć..
    Proponuje by się przebierały w czsie sesji, jeśli to możliwe
    Pozdrawiam i powodzenia życze
    Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

tak samo albo w kontrze

Bywalec Awatar illy
    Miasto
    Tripcity

Domyślnie

no przeciez pomyslow milion
    od takich samych - patrz klonowanie
    do kontrastowych ubran, mozna tez dac kolory takie coby np. zrobily flage kraju pochodzenia (jedna biale druga czerwone) itd itp
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

a po co mają się ubierać ??
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    a po co mają się ubierać ??
    Bo zima się zbliża a jak pisałem zdjęcia będą robione na zewnątrz.... Ja wiem, że sposobów jest mnóstwo, ale jak pisałem dla mnie to jest taka nowość. Więc liczę na jakąś waszą radę...

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Zajrzyj do ich szafy to może coś ciekawego znajdziesz... tak jak illy radzi w flage może niech sie ubiorą...

Początki nałogu Awatar korona-pl
    Miasto
    Kraków, PL

Domyślnie

ja bym spróbował zrobić 2 sesje:
    1. Pokazać jakie są do siebie podobne (tak samo ubrane, zachowujące się w ten sam sposób)
    2. Pokazać jakie są różne (inne ubrania, fryzury, jedna wesoła druga smutna, itd.)
    pozdrawiam
    Jacek

nie karmię troli...

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

mattnic --> teach me ! a tak serio to zrobiłbym zdjęcia z różnym podejściem: 1)klony, 2)totalnie 2 różne osoby np, jedna spokojna, ubrana"grzecznie", nad książką w czasie gdy druga to "człowiek wulkan", który ciągle przeszkadza

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Tak serio to właśnie wpadl mi do głowy pomysł z szybą, która byłaby "lustrem" jedna z jednej druga z drugiej...albo to głupi pomysł
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów