Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: body i matryca oddzielnie

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    Ja bym takiego nie chciał!
    Potrzebuje JPEG, WB, oraz szybkie przeglądanie zdjęć - a nie podłączane ipody.
    jak dla mnie może być jpg z Rawem, szybkiego przeglądania zdjęć nie potrzebuję, bo i tak nie przeglądam zdjęć, raczej wiem, co mam "na kliszy".
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    W sumie to najdalej posunął się Sinar. Tam można nawet wymienić migawkę:
    http://www.sinar.ch/site/index__gast...4-50-1895.html.
    Tyle że to rozwiązanie raczej nie dla mas . Za to można kupić pewnie kilka mareczków i eleczek .
    Nawet nie mogłem znaleźć ceny, a do dicamu nie chcę dzwonić, żeby nie robić z siebie głupa pytając o cenę. Padłoby pytanie, kto kupuje, a wiadomo, że indywidualny klient nie kupi.
    Mnie już kasuje cena Hasselblada H3D, nawet z matrycą 22mln to już 96.999PLN. Zastaw się a postaw się! Musiałbym robić sesje za 10tys. kilka razy w miesiącu, żeby coś takiego się opłacało. Już nie mówiąc o tym, że drzwi i okna w mieszkaniu musiałbym mieć za podobną sumę.
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 29-10-2007 o 16:54 Powód: Automerged Doublepost
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów