Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Earth From Above - Yann Arthus-Bertrand

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Wrocław Wsie Pole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    przy wszelkich osobistych idealach i zasadach szczerze watpie w trwalosc polaczenia slow "honor" i "pieniadze" w jednym zdaniu nie przeczacym
    Szwejk mawiał "hańba przeminie, pieniądze zostaną"
    DAS APARAT

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Pixele nic nie kosztują! Prawdopodobnie część jest spontaniczna, ale reszta pewno była ustawiana i wyszukana w najróżniejszych zakątkach Ziemi. Tacy to mają środki, ludzi i szczęście
    Regulamin pkt 8

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malin Zobacz posta
    Pixele nic nie kosztują! Prawdopodobnie część jest spontaniczna, ale reszta pewno była ustawiana i wyszukana w najróżniejszych zakątkach Ziemi. Tacy to mają środki, ludzi i szczęście
    Środki mają, bo wcześniej sobie jakiś cel obrali i za wszelką do niego dążą. Ludzi, bo kochają to co robią i nie jest problem im inwestować w to. Szczęscie hmm dla mnie nie ma takiego słowa, wszystko da się samemu wypracować. Szczęściem można nazywać wygraną w lotka.

Btw fotki są niesamowite, podziwiam!

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malin Zobacz posta
    Tacy to mają środki, ludzi i szczęście
    przede wszystkim pomysl i parcie na szukanie dobrych rzeczy. 99% innych osob, chocby mialo te srodki i ludzi, to nic z tego nie zrobi bo nie ma dostatecznie wyobrazni

a szczescie... to element, ktoremu sie pomaga, ale na ktorym sie nie polega
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Środki mają, bo wcześniej sobie jakiś cel obrali i za wszelką do niego dążą. Ludzi, bo kochają to co robią i nie jest problem im inwestować w to. Szczęscie hmm dla mnie nie ma takiego słowa, wszystko da się samemu wypracować. Szczęściem można nazywać wygraną w lotka.

Btw fotki są niesamowite, podziwiam!
    Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    przede wszystkim pomysl i parcie na szukanie dobrych rzeczy. 99% innych osob, chocby mialo te srodki i ludzi, to nic z tego nie zrobi bo nie ma dostatecznie wyobrazni

a szczescie... to element, ktoremu sie pomaga, ale na ktorym sie nie polega
    Źle mnie zrozumieliście... Mówiłem to pozytywnym znaczeniu tego słowa "szczęście". Przypomina mi się Ansel Adams (mimo, że jego zdjęcia były nieco na inny temat). On potrafił godzinami spędzać w ciemni, tak, że efekt był bajeczny. Zdaje sobie sprawę, że szczęściu trzeba pomagać, a te zdjęcia są naprawde niesamowite!
    Regulamin pkt 8

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Miałem okazję zobaczyć tą wystawę na żywo. Zdjęcia robią wrażenie.

http://www.wecommunic8.com/earthfromtheair/

PS. Przeniosłem do "galerii" i zmieniłem tytuł.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Bywalec

Domyślnie

Jak sam Autor pisze, zdjęcia zamieszczone w albumie (~1000) są wynikiem długotrwałego procesu wyboru z ponad 50 tyś. najlepszych prac. A przeczytałem gdzieś, że wszystkich ujęć "Ziemii z powietrza" posiadają ponad milion. Ponadto cel przedsięwzięcia jest taki, żeby te same ujęcia powtórzyć po 10, 20... latach. Ma to udokumentować zmiany naszej planety. Kibicuję temu projektowi i dokładam się kupując wszystkie edycje albumów. T jest, moim zdaniem, najwyższa forma wykorzystania fotografii.
    Tylko Canon. Po 30 latach uzbierało się tego sporo

Coś już napisał Awatar MrDeadhead
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A ja wciaz wspominam jak bylem maly (z jakies 10 lat temu? - skleroze mam) i ta wystawa byla w Krk na plantach i mozna bylo je ogladac godzinami i to na wielkim formacie Dla mnie to cudo, niewazne czy koles spedzil 3 dni zeby zrobic dane zdjecie, czy walil seriami zeby nic nie umknelo.
    Im wiecej zdjec robie, tym bardziej jestem z nich niezadowolony...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów