Pokaż wyniki od 51 do 60 z 70

Wątek: dźwięk z aparatów Leica

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asdfasfd Zobacz posta
    To nie jest takie złe. Dużo osób z tego korzysta. Zawsze zostaje laptop i 40D na podglądzie z samą migawką bez lustra, a AF z komputera.
    Z betonowego opakowania ze statywem z wieży Eiffela? :wink: Poważnie, to walizeczka jest bardzo ok, myślę o tym.
    Pisałem od początku, że właśnie migawka daje ten dźwięk, który mi przeszkadza. Jak porównam migawką z 1DMkIII z 40D, to dam znać, ale nie wierzę, żeby w 40D była ona cichsza w opcji silent mode.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    Ja mam F31fd
    Tutaj masz miniaturke przy ISO 3200 1/5s
    Na FotoArtFestival Bielsko Biała 2007.
    Wykład Naomi Rosenblum.

crop 100%

Nie wiem czego oczekujesz, do pamiatek to sie nadaje, ale w tych aparatach program odszumiajacy dziala juz od ISO 100. Ze wzgledu na odszumianie aparat jest przeznaczanony do zdjec glownie reporterskich. ISO 400 to granica, dalej jest hardcore.

to właśnie jest nie do zaakceptowania, duze ziarno widac nawet bez powiekszania, a przy powiekszeniu widac to dziwne odszumianie. Ja juz nawet nie mowie o 3200ISO, tak jak napisales, powyzej 400 jest masakra.
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 29-10-2007 o 14:37 Powód: Automerged Doublepost
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów