bardzo ladne zdjecia abbozzo
widac ze byla obróbka ale nie jest to juz ten pastelowy obrazeczek jak podawali wyzej
podoba mi sie szczegolnie pierwsza fotka gdzie zrodlka swiatla sa bardziej z boku
gratz! kolejny dowód ze da sie kita poprawnie uzywac
bardzo ladne zdjecia abbozzo
widac ze byla obróbka ale nie jest to juz ten pastelowy obrazeczek jak podawali wyzej
podoba mi sie szczegolnie pierwsza fotka gdzie zrodlka swiatla sa bardziej z boku
gratz! kolejny dowód ze da sie kita poprawnie uzywac
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
Tak tylko gwoli ścisłości, z fizycznego punktu widzenia:
z tego co mi wiadomo, we wszechświecie nie istnieje coś takiego jak to niektórzy tutaj zwali "całkowita ciemność" [pomijamy zabawki takie jak czarne dziury].
Naprawdę, promieniowanie jest wszędzie, nawet jeśli go nie widzicie
Światło z odległych mgławic, galaktyk etc. jest setki, tysiące razy słabsze od tego co widzicie w nocy na niebie, a jednak mamy ich zdjęcia. A nawet jeśli niebo jest przykryte chmurami - to i tak wtedy jest światło![]()
Ostatnio edytowane przez Gotman ; 27-10-2007 o 22:15
"Cóż piękniejszego nad niebo, które ogarnia wszystko, co piękne."
Mikołaj Kopernik
ma to oznaczać że zdjęcia z linków ktore podałeś są dla mnie obrazkami a nie zdjeciami i że były poddane intensywnej obróbce na komputerze
być może moja wiedza fotograficzna musi zostać uzupełniona bo trudno mnie przekonać że taki efekt uzyskasz przy normalnym naświetlaniu matrycy (normalnie= szkło+body+ew. filtry)
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()