Strona 29 z 52 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 519

Wątek: Legitymacja fotoreporterska??

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Coś się ruszyło? Może tu się nie spóźnie chociaż
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiv
    Coś się ruszyło? Może tu się nie spóźnie chociaż
    najpierw do konca musi dojsc sprawa ID. Potem mozna sie tym zajmowac.

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

Podoba mi się ten pomysł. Jak doprowadzimy do końca sprawę identyfikatorów i smycz to można zabrać się za coś poważniejszego.
    Pomysł na internetową gazetkę jest naprawdę dobry. Mamy przecież duży potencjał. W takiej gazetce można zamieszczać np.
    jakieś nagradzane albo bardzo dobre zdjęcia forumowiczów. , artykuły o technikach robienia zdjęć, testy sprzętu albo wybrane (konkretne) opinie z forum o jakimś danym produkcie. Mógłby być dział z nowościami sprzętowymi. Relacje z wyjazdów (ludzie z tego forum podróżują po całym świecie to od czasu do czasu mógłby ktoś coś napisać i pochwalić się swoimi zdjęciami) . Jak już pisałem mamy duży potencja i na pewno znajdzie się wiele osób które mogły by pisać to takiej gazetki. Sam mogę coś napisać jak mi czas pozwoli. Myślę ze tematów i pomysłów nam nie zabraknie.

A co do legitki prasowej to mogła by być fajnym dodatkiem, nawet jeśli reprezentowała by naszą skromną gazetkę w PDFie i pozwalała tylko na wejście na zgromadzenie gospodyń wiejskich.

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wraca temat legitek... aż się boję podchodzić do tego tematu bo przypominam sobie jak było z wysyłaniem fotek do tych legitek na FTP . Zastanawiam się, czy nie lepiej zrobić miejsce na zdjęcie i potem indywidualnie wywołać sobie fotkę, przyciąć, przykleić i włożyć w etui... jakoś mi się nie chce wieżyć, że udałoby się zebrać wszystkie fotki na czas i jeszcze w dobrej jakości i nie mówcie, że jestem pesymistą .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Mysle ze legitki prasowe powinny byc w formie nadrukowanej odpowiednio kartki na ktora zainteresowany wstawia sobie zdjecie a potem calosc ladnie laminuje zelazkiem. Wiekszosc tego typu identyfikatorow i legitymacji jakie widzialem robiona jest w ten sposob. Legitki prasowe chyba zreszta tez.

Niech zreszta wypowiedza sie Ci, ktorzy to mieli w rekach.
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Wraca temat legitek... aż się boję podchodzić do tego tematu bo przypominam sobie jak było z wysyłaniem fotek do tych legitek na FTP .
    Tak jak ci napisalem i pare osob potwierdzilo ze podobnie zrobili - ja sie wstrzymywalem z wysylaniem danych az temat sie skrystalizuje a nie tak na hop-siup a potem czekac nie wiadomo ile.
    Tak wiec - jak skonczysz akcje ID to rusz oficjalnie, w nowym watku, z zacheta i dokladna instrukcja co, jak wyglada i co, kto, gdzie ma wrzucic - wtedy dopiero mozesz pesymistyczne mysli pisac

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam.
    Ja też jestem zainteresowany legitymacją.
    Ostatnio miałem okazję zrobić z bliska fajne fotki, ale bez legitymacji nie miałem takiej możliwości.
    Czy sprawa legitymacji wróci na forum canon-board?
    Pozdrawiam.

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Angmar
    Żeby zaspokoić chociaż część twojego apetytu na wiedzę mogę ci powiedzieć, że "białko" mam z serwisu gazeta.pl. Jak już będziesz miał swoją z Canon-Board , to może (unlikely, jak to gdzieniegdzie na świecie mówią) będziemy mieli okazję się spotkać gdzieś "w służbowym boju", to sobie wtedy moją obejrzysz.
    Masz rację o tyle, że Canon-Board nie ma statusu periodyka, choćby pojawiającego się tylko w internecie
    Pozdrawiam
    Marek

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arkadyt
    Witam.
    Ja też jestem zainteresowany legitymacją.
    Ostatnio miałem okazję zrobić z bliska fajne fotki, ale bez legitymacji nie miałem takiej możliwości.
    Czy sprawa legitymacji wróci na forum canon-board?
    Pozdrawiam.
    jak zakonczy sie sprawa ID i smyczy

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

no to chyba juz sie jedno skonczylo... zostaly smycze...

Strona 29 z 52 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów