Strona 27 z 52 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 519

Wątek: Legitymacja fotoreporterska??

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Koszulki jeszcze nie mam (bo nie wiem jak z jakością), kubka też nie, eLki też co prawda nie, ale na ID, smycz i legitkę jestem przekonany więc mam nadzieję że smycze i legitki dojdą do skutku bo na ID już kasa idzie więc jest git!

Było gadane, że nie ma jakiegoś tam oficjalnego wzoru dla legitki i w zasadzie każda agencja, stowarzyszenie, czy coś tam, ma swój projekt więc oczekiwałbym żeby NASZA legitka miała podobny charakter wyglądu co ID bo jest naprawdę taki, że tak powiem 'nowoczesny', czyli taki którego oczekuję.
    Ale może nie mam racji
    Aha, ta legitka była by też plastikowa czy jeszcze nic na ten temat nie wiadomo? Za dużo czytania po dwutygodniowym urlopie dlatego nie jestem do końca w temacie, ale dajcie znać jak będzie jakiś ostateczny projekt na to i więcej szczegółów.
    Ostatnio edytowane przez Zielony ; 16-09-2005 o 16:43

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pomogę "pociągnąć" temat legitymacji prasowej Canon Board, ale jak zakończymy sprawę z identyfikatorkami. Niby błacha sprawa, ale jest przy tym sporo chodzenia. Trzeba odbierać masę maili, prywatnych wiadomości i uaktualniać listę, pogonić zapominalskich, zadbać o kalkulację kosztów, potem wysyłki. Nie trudno o pomyłkę, a przy identyfikatorach już mi się dwie zdarzył - oczywiście kontrolowane

Samo zamawianie ID nie było przymusem... zachęciłem, zebraliśmy zamówienia na ponad 150 plastików czyli ktoś na to zwrócił uwagę .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Ja zastanawiam sie tylko nad jednym. Poniewaz kiedys była mowa na forum na temat ubezpieczenia. I z tegoco tam pamiętam to by mięc takie ubezpieczenie to uzywanie naszego sprzętu miało wiązać sie z zawodem. A my tutaj rozmawiamy na temat załozenia jakby darmowej gazety. Zwał jak zwał. Ale czy tworzenie takiego 'magazynu' jest wystarczającym powodem dla firm ubezpieczeniowych by zabezpieczyć nasz drogi sprzęt finansowo. Jesli sie myle to prosze mnie poprawić.
    Pozdrawiam

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Im wiekszy aparat tym wiecej miejsca na takie dodatki Te biale lufy to az prosza sie aby czyms je przyozdobic.....
    Czasem wystarczy sprzęt (przeważnie).Bo jak są sprzedawane akredytacje (czytaj: KASA) to ż a d n a legitka nie pomoże.A jak zapychasz z torbą i sprzętem w łapach (TORBĄ nie:torebką) i nie robisz "obciachu" - no to jak w pokerze :-) - z reguły się udaje.Ja tam jak mi cieć staje na drodze to mówię: pan tu pracuje i ja tu pracuję ;-)))A legitymacja - często irytuje i powoduje odsyłąnie do organizatora - chyba na zasadzie że nikt nie lubi byc zmuszany.A na pytanie dla kogo robię: dla serwisu internetowego :-))))))

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ostatnio z Gawrylem na zawodach balonowych intimidowaliśmy sprzętem (2x 300d+ 100-300) i pewnością siebie. Ochroniarze innych wyganiali za barierki, a nas całkowicie ignorowali. Łaziliśmy, gdzie chcieliśmy.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Aaa... To... Ale to to mialo byc z innego powodu Chodzilo o ladna naklejke z logo CB na jakims hoodzie czy w innym miejscu aby latwiej bylo poznac "swoich" na roznych imprezach. Chociaz teraz beda smycze, koszulki i identyfikatory, wiec jakos bedzie szlo
    ...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Ostatnio z Gawrylem na zawodach balonowych intimidowaliśmy sprzętem (2x 300d+ 100-300) i pewnością siebie.
    Eee, a mi się na Le Bourget nie udało "zaintimidować", mimo że miałem dwa duże czarne body z długimi białymi lufami... muszę popracować nad pewnością siebie :-)

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Może miałeś za dobry sprzęt? Zresztą Gawryl jest dobry w "pewności siebie"
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

czy ktoś mi odpowie?

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Venio też sie zastanawiam nad tym co napisałeś i czekam na odpowiedz bo też nie wiem :P.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Strona 27 z 52 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów