Nie przejmuj sie, takim tempem jak mamy to dobijemy do 100 szt. bardzo szybko. Z drugiej strony jest bardzo duzo uzytkownikow zarejestrowanych a nie czytajacych albo nie piszacych...
Nie przejmuj sie, takim tempem jak mamy to dobijemy do 100 szt. bardzo szybko. Z drugiej strony jest bardzo duzo uzytkownikow zarejestrowanych a nie czytajacych albo nie piszacych...
Dlaczego?Idzmy dalej: "homo user","hetero user","less user","freak user","nutsZamieszczone przez Polaco
user","fucker user" badz tez "fucker looser",ale tego ostatniego moga juz nie wpuscic do lozy vipow...
Ludzie!"CANON USER" chyba wystarczy...Nie robmy z tego dziecinady...
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...
Scaramanga, troche za powaznie to bierzesz chyba![]()
Zamieszczone przez Diodak
Czy zauwazyles ze watek z zamowieniami zalozyles:
- w weekend (poprosic hazan by ci pokazal statystyke odwiedzin i frekwencje w weekend?)
- praktycznie jeszcze wakacje trwaja
Cierpliwosci...
Ja kupuje 3 sztuki by pozniej niecierpliwym (tym co do dodruku nie chca doczekac) odsprzedac z zyskiem![]()
może i racja... ja to taki w gorącej wodzie kąpany :smile:.Zamieszczone przez Vitez
Cierpliwosci...
hehe, ze swoim ID ? Będzie trzech Vitezów?Zamieszczone przez Vitez
![]()
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Ta... Znowu na mnieZamieszczone przez Diodak
Tak na marginesie... 12 chetnych na legitki prasowe (chyba ze ktorys z nich na id, ale to odsylam do watku obok).
Przy czym mysle ze uwzgledniajac ze prasowa mozna wydrukowac w domu i zalaminowac zelazkiem (zwykle tak sa robione, znaczy moze poza zelazkiem) nie trzeba sie odrazu szarpac na set sztuk. Tutaj raczej wazniejsze by byly juz jakies "plecy" jak super wyglad.
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 04-09-2005 o 19:30
...
No dobra,podsumujmy:Zamieszczone przez Polaco
Zamawiam czerwona smycz z bialym napisem "Conan cos tam..." i karte z napisem "Canon looser"...
Kumple jak mnie zobacza,padna...
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...
Qrka i rozbiles mi pomysl na biznesZamieszczone przez Diodak
![]()
Vitez, przecież periodyk może być wydawany TYLKO w formie elektronicznej, np. portala. Wędkarze znają WCWI (Wędkarskie Centrum Wymiany Informacji), które długo posiadało swój numer ISBN :-). Z technicznegpo punktu widzenia odpalasz jakiegoś CMS (np. na Mambo), integrujesz z tym forum, robisz ładną skórkę i masz magazyn. Problem widziałbym TYLKO w tym czy chciałoby się komuś z forumowiczów stworzyć Statut i jakiś akt założycielski, który musi podpisać min. 15 osób. Później do Sądu, jakieś opłaty skarbowe, później numer ISBN i mamy Stowarzyszenie.Zamieszczone przez Vitez
Pozdrawiam
Marek
ja biore wrzucilem juz na ftp dane (jeszcze fota bosh......jak ja zdobycjakis fotograf tani znany
??) nie no powaga a ile wyjdzie za sztuke mniej wiecej (powiedzmy 50 userow by chcialo)