Narazie moze lepiej nie... Ten system sie do tego srednio nadaje (czyt. wogoleZamieszczone przez gawryl
)...
Moze ewentualnie w przyszlosci jakas druga maszyna na potrzeby CB stanie... Wszystko zalezy od tego czy bedzie zapotrzebowanie.
Narazie moze lepiej nie... Ten system sie do tego srednio nadaje (czyt. wogoleZamieszczone przez gawryl
)...
Moze ewentualnie w przyszlosci jakas druga maszyna na potrzeby CB stanie... Wszystko zalezy od tego czy bedzie zapotrzebowanie.
...
nie moznaZamieszczone przez Diodak
Offset jest dobry - wyrazne kolorki ale tylko dla duzych nakladow.
Porównanie technologii:
http://www.la.pl/termo-vs-offset.jpg (1MB)
Moznaby druknąć "forme" offsetem - a personalizowac termodrukiem - znana i lubiana metoda![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
No.. Panowie, powiem ze kawał dobrej roboty.
Co do projektu jaki ktoś tutaj juz proponował ja bym ciutke powiększył "PRESS" (zeby rzucal się w oczy). Kod paskowy fajny pomysł, wygląda bardzo profesjonalnie.
Co do formy legitymacji: wiele razy przyglądałem się różnym legitymacjom prasowym i stwierdzam ze są one duzo większe od karty kredytowej. Zwykle są to po prostu zafoliowane plakietki na taśmie.
P.S. Byłbym chętny na takową legitke. Dane ze zdjęciem podeśle jak tylko zdobędę zdjęcie w formie cyfrowej (mam analoga).
a gdzie w projekcie masz ksywe na froncie? bedzie oczywiście z tyłu albo wogóleZamieszczone przez Il fuoco
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
ja tez sie pisze na taka legitke![]()
EOS 10D + grip + RS-80N3
Tokina 12-24/4 | Tamron 28-75/2.8 |
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
moje fotki --->www.robson.deviantart.com
Mnie jedna rzecz zastanawia... typowo na imprezach typu np. koncerty czy airshow to przecież chyba nie legitymacja prasowa upoważnia do włażenia tu i tam - ale badge wydawany przez organizatorów. Wydawany oczywiście na jakiejś podstawie itp. - ale na spokojnie, z weryfikacją, a nie na zasadzie "zamachać koksowi z ochrony przed nosem". Czy w takiej sytuacji legitymacje "Canon Board Photo Association" w ogóle się na coś przydadzą?
mam nadzieje, ze tak - sam bylem w sytuacji, gdzie w trakcie koncertu poprsoilem organmizatora o umozliwienie mi robienia zdjec (artyscie). on mnie sie spytal, czy cos reprezentuje, a ja na to - ze hobbysta amator. i trzba bylo sporo gadac, aby przekonac... na szczescie sie udalo. ale - zrozumialem, ze w tym przypadku jakakolwiek legitymacja byla by przepustka, bez wzbednego gadania. IMO - warto cos zorganizowac (choc zdaje sobie sprawe, ze nie zawsze bedzie przepustka)Zamieszczone przez muflon
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
W takiej sytuacji raczej nie, ale jak to określiłeś "do machania koksowi przed nosem" jak najbardziej. W takich momentach zwykle rzucałem jakims nazwiskiem (uprzednio sprawdzonym zeby nie było wpadki ze aki tutaj nie pracuje najlepiej jakis prezes, dyrektor) i ze jest wszystko uzgodnione, teraz będzie dodatkowo legitka.