Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
byłem już na kilku różnych wydarzeniach sportowych i przeważnie jest to tak, że jak redakcja wyśle wniosek (a przeważnie to redakcja wysyła) to przy odbiorze akredytacji byle jaki dokument tożsamości powinien załatwić sprawę. Jeszcze się nie spotkałem, żeby ktoś ode mnie chciał legitymacji prasowej...
dokładnie robie tak samoJa (mając akredytację) używam zamiennie dowód i legitymację.
W zasadzie zależy co mam bardziej pod rękąjak nosiłem legitymacje na szyi to ją pokazywałem, od kiedy noszę razem z dokumentami to pokazuje dowód, bo się szybciej do niego dociera w tej całej książeczce z różnymi świstkami
![]()
Możecie napisać jakie dane są na takiej legitymacji lub przesłać mi np. na PW skan ?
You Can
Raczej nie w PS tylko AI lub Corel. Sam se nie wydrukuje tylko firma poligraficzna i nie jedną a kilkanaście.A ty przy pomocy PS-a zrobisz sobie taką i wydrukujesz?
Ludzie jak chcecie pisać to piszcie coś sensownego, bo takie głupie pytania jak to mnie już nudzą.
Ostatnio edytowane przez Buncol ; 11-09-2008 o 15:28
You Can
lp.legitymacji
przydział (pisanie/focenie/komentowanie)
okres ważności
imię i nazwisko
tytuł prasowy
ISSN z kodem EAN 13
nr.rejestracji sądowej tytułu
oświadczenie naczelnego
podpisy: twój i naczelnego
ew. godło państwowe jeżeli wybierasz się np. Chin focić mur.
chyba niczego nie pominąłem.
I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!
artprof wielkie dzięki za informacje
You Can