Jak w temacie... w jaki sposób można zdobyć, itp., itd. Czy ma ktoś jakieś doświadczenie w zdobywaniu tego kwitka...![]()
Jak w temacie... w jaki sposób można zdobyć, itp., itd. Czy ma ktoś jakieś doświadczenie w zdobywaniu tego kwitka...![]()
Idziesz do redakcji jakiejs gazety, pokazujesz portfolio i przyjma cie albo nie![]()
Tylko, że ja nie chce być zależny od kogoś... Fotki mają być tylko i wyłącznie dla mnie a ten "kwitek" pomoże mi jedynie wdzierać się tam gdzie inni nie mogą...
A nie wiem czy da się tak, że idziesz do gazety, pokazujesz zdjęcia, dostajesz legitke, ale dla nich nie pracujesz... ??!!
A co Ci szkodzi czesc fotek robic dla nich - a czesc dla siebie?
Poza tym sama legitka to nie wszystko - przewaznie konieczne sa ustalanie na linii naczelny - organizator czegos tam.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Ale sama legitka daje już to coś czego inni nie mogą, a z tą relacją naczelny-organizator to fakt...
A w sumie też nie zaszkodzi robić zdjęcia do gazetki![]()
no wlasnie legitka by sie przydala :-), czasami... a moze stowazyszenie zalozymy i sami bedziemy wystawiac legitki dla zasluzonych
Hehe nawet niezły pomysł tylko kto się tego podejmie...
Ja bym zadal inne pytanie - kto te legitymacje bedzie honorowalZamieszczone przez czajna
![]()
![]()
otoz to - lepiej zainteresowac swoja osoba jakas redakcje - jesli prezentuje sie przyzwoity poziom, to im bedzie na wspolpracy zalezalo bardziej niz Tobie.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
stowazyszenie nie musi sie nazywac Canon-Board moze byc np [mamy cie] :-)...