Strona 42 z 52 PierwszyPierwszy ... 324041424344 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 519

Wątek: Legitymacja fotoreporterska??

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Czy jest szansa, że temat wróci do łask?
    Pozdrawiam.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale po cholere?
    Stary, jak masz forumowy identyfikator i beret z pomponem to walisz na każdą imprezę. Nawet na MŚ w piłce nożnej. Chyba nawet szefostwo zarezerwowało VIPowskie miejscówki dla posiadaczy ID.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

jeszcze tylko postawa,mina i głos "na VIP'a" ważne żebyś wchodził na pewniaka jak Cię karki zatrzymają to wtedy się okaże że VIP'em nie jesteś
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Rozumiem, że ta legitymacja potrzebna Ci po to żeby na taki np. koncert lub imprezę wejść specjalną bramką dla VIPów. No no, panienki mają kisiel w gaciach, fiu fiu. Jak się uda to chcesz zgrabnie wyginać się pod sceną w celu medialnego zaistnienia jako ciekawe zjawisko z aparatem
    Musisz być przygotowany na ewentualną dekonspirację (tak jak pisze Il fuoco)
    Wtedy to obciach jak beret z daszkiem i gumką pod brodę, strzelasz eleganckiego buraczka i znikasz w tłumie. Nic już nie pomoże, ani profi legitymacja ani 6,5kg eLek
    Tak na poważnie to wytłumacz mi po co Ci to? Po to żeby wchodzić na zamknięte imprezy? No przecież właśnie po to są zamknięte żeby nie przyłazili na nie pseudo fotografowie i pojeby w dresach. Czy po to żeby wchodzić na koncerty bez biletu, no to co chcesz okradać naszych biednych artystów? Jak chcesz przyoszczędzić na browara to idź na koncert Majki Jerzowskiej dla dzieci albo inny festyn miejski. Pójdziesz na cały dzień, gwarantuje Ci, że spokojnie pstrykniesz z 5 GB zdjęć i nikt Ci złego słowa nie powie, żaden ochroniarz ani artysta)

Czekam na sensowne uzasadnienie konieczności posiadania takiego papierka, za odpowiedzi w stylu: „dzięki legitymacji robię lepsze zdjęcia” lub „dzięki legitymacji mam większe jaja” z góry dziękuję.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

ostro pojechałeś Triszer

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czemu tak uważasz? Chyba nie o to chodzi, żeby wszystkim przyklaskiwać i włazić w tyłek.
    Pomysł durny i tyle.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Triszer
    Rozumiem, że ta legitymacja potrzebna Ci po to żeby na taki np. koncert lub imprezę wejść specjalną bramką dla VIPów. No no, panienki mają kisiel w gaciach, fiu fiu. Jak się uda to chcesz zgrabnie wyginać się pod sceną w celu medialnego zaistnienia jako ciekawe zjawisko z aparatem
    Musisz być przygotowany na ewentualną dekonspirację (tak jak pisze Il fuoco)
    Wtedy to obciach jak beret z daszkiem i gumką pod brodę, strzelasz eleganckiego buraczka i znikasz w tłumie. Nic już nie pomoże, ani profi legitymacja ani 6,5kg eLek
    Tak na poważnie to wytłumacz mi po co Ci to? Po to żeby wchodzić na zamknięte imprezy? No przecież właśnie po to są zamknięte żeby nie przyłazili na nie pseudo fotografowie i pojeby w dresach. Czy po to żeby wchodzić na koncerty bez biletu, no to co chcesz okradać naszych biednych artystów? Jak chcesz przyoszczędzić na browara to idź na koncert Majki Jerzowskiej dla dzieci albo inny festyn miejski. Pójdziesz na cały dzień, gwarantuje Ci, że spokojnie pstrykniesz z 5 GB zdjęć i nikt Ci złego słowa nie powie, żaden ochroniarz ani artysta)

Czekam na sensowne uzasadnienie konieczności posiadania takiego papierka, za odpowiedzi w stylu: „dzięki legitymacji robię lepsze zdjęcia” lub „dzięki legitymacji mam większe jaja” z góry dziękuję.

tak dzięki takiej legitymacji można robić lepsze foty czytaj być bliżej wszystkiego albo prawie ......

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

m.in. mój pomysł pierwotnie... daawno temu. jeszcze pod innym nickiem
    ale nieważne. nie wyszło.... a co do jego durnowatości no to moim zdaniem jest tak:dla kogo durny - no to durny. kto by chciał mieć - niech ma.
    a po co, jak i dlaczego to już jego sprawa.
    a z tym włażeniem w tyłek etc. to poprostu nie jestem przyzwyczajony do czytania na forum tekstów o kisielu w majtkach etc. ale jednocześnie nie piszę że to źle że tak piszesz.poprostu ciekawe podejście do wypowiedzi

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    tak dzięki takiej legitymacji można robić lepsze foty czytaj być bliżej wszystkiego albo prawie ......
    Ja jak chce być bliżej czegoś to po prostu tam podchodzę, a jak od tego łażenia nogi już mi w tyłek wejdą zakładam tele
    W takim przypadku od L.F. lepsze wygodne buciki

Il fuoco, ten kisiel to miał być swego rodzaju kij w mrowisko
    Jeżeli to było dla Ciebie niesmaczne to przepraszam
    "a po co, jak i dlaczego to już jego sprawa." - akurat z tym kawałkiem to bym polemizował. To również sprawa innych ludzi, którzy może nie koniecznie chcą, żeby im ktoś koło ucha walił migawą (np. w teatrze)

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Triszer
    Ja jak chce być bliżej czegoś to po prostu tam podchodzę, a jak od tego łażenia nogi już mi w tyłek wejdą zakładam tele
    W takim przypadku od L.F. lepsze wygodne buciki
    Dziś na pogrzebie K. Górskiego też byś podszedł 20m do środka kościoła aby zrobić piękne foty jak Ciszewski, Lato i Inni wnosili trumnę na ołtarz ? hmm

swoje nawet 400mm możesz sobie wsadzić tam gdzie ...... a byle papierek i można ładować się w sytuację ?

Strona 42 z 52 PierwszyPierwszy ... 324041424344 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów