A u mnie 20staZamieszczone przez Il fuoco
![]()
![]()
A u mnie 20staZamieszczone przez Il fuoco
![]()
![]()
Mowimy o stronie a nie godzinieZamieszczone przez KuchateK
![]()
A to w takim razie za pietnascie pierwszaZamieszczone przez Vitez
Pewnie ze o stronie![]()
...
Zgodzę się, że legitymacja otwiera wiele drzwi a na pewno powoduje inne traktowanie przez osiłków.... przepraszam ochronę na przykład.... Innym powodem jest DARMOWE wejście na wiele ciekawych imprez.... już niedługa np na Open Air Festival w Gdyni... hciałem sobie zorganizować wejście, ale niestety agencje fotograficzne - w moim przypadku Forum się raczej wypinają i mówią aby radzić sobie jakoś samemu....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Forum zadna agencja fotograficzna, ani nawet zadna inna nie jest![]()
Agencja fotograficzna Forum (http://forum.com.pl) jest agencją fotograficzną i o ile wiem, daje też legitymacje prasowe. Nie od razu i nie każdemu na pewno, ale wiem bo widziałem.Zamieszczone przez nastier
a to przerpaszam, nie wiedzialem![]()
Nie wiem jak to jest na imprezach typu festiwale itp ale np na imprezach sportowych legitymacja foto nic nie daje
Nie raz już widziałem jak nie wpuszczali nikogo bez akredytacji (wcześniej załatwionej przez wydawnictwo bądź inne "szefostwo") i ta dopiero dawała możliwość podejścia do sektora dla fotoreporterów
Wczoraj np na ME w podnoszeniu ciężarów ochrona nie wpuściła jakiegoś kolesia z Przeglądu Sportowego a machał plakietką bardzo długo.
A wystarczyło wysłać szefa do organizatora imprezy i już się siedziało pod sceną i jeszcze ochrona odsuwała natrętnych kibiców żeby w kadr nie włazili
OT zdjęcia pokaże jak przebiorę już po całych zawodach EOT
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |