Strona 37 z 52 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 519

Wątek: Legitymacja fotoreporterska??

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czy czeka nas powrót do słynnego" Pan nie wie kim ja jestem! O, to moja legitymacja". Najpierw ID teraz wszyscy chcą "legitkę". A ja chcę więcej czasem dobrego światła. Jak masz robić fotki w fabryce ot tak dla siebie i tak bez pozwoleństwa głównego dyrektora nie masz czego szukać, nawet wymachując dowolną prasówką. To działało 30 lat temu. W czasie zamieszek to lepiej było mieć kamizelkę lub hełm na głowie z wielkim napisem PRESS a nie dydndający świstek. No cóż,można sobie legitkę kupić, mieć w kieszeni, na panienkach robić wrażenie i.... wszystko. A jak ktoś wpadnie na pomysł żeby zlocik większy zrobić - myslę że wystarczy mailem zaproszenie wysłać zwrotnie własne dane i już jesteś "zaksięgowany". Drugiego " Kowalskiego z taką twarzą rzadko ujrzysz". No chyba że u rządzących naszym krajem. Ale grypa idzie i nie wiadomo jak dalej może być
    MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SdoubleU
    Popieram inicjatywę legitek i chętnie przyłaczę sie do tworzenia periodyka w PDF. Oczekuję na podział zadań - he he he.
    Dołączam się.
    Arkady
    EOS 550D, KIT 18-55 IS, Sigma 18-200 DC, Speedlite 430EX

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Theoo, zgadzam się z Tobą w 100%, ale chyba szkoda naszego rozpisywania. Kiedyś skrytykowałem pomysł tych świstków to "koledzy" poprosili mnie, żebym się wyłączył z dyskusji. Wtedy poznałem zasady panujace na tym forum: zgadzasz się z "kolegami" to pisz, nie to morda w kubeł!!! a ja naiwniaczek myślałem, że forum to miejsce wymiany poglądów i informacji, oj baran ze mnie baran...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Ludzie maja to do siebie ze otaczaja sie przedmiotami zbednymi z punktu widzenia uzytecznosci a zarazem niezbednymi z punktu widzenia danej osoby, no i co im poradzicie Theoo i Tiszer, chca miec legitke prasowa, chca miec ID, chca sobie pomalowac mieszkanie na rozowo, a moze chca chodzic zima bez czapki... niemozecie im tego zabronic.
    to jest zupelnie niewazne czy cos jest komus potrzebne czy nie, wazne jest zeby byl szczesliwy,
    Tak ja wiem, ze prawdziwi, legalni i uprawnieni do posaidania legitymacji prasowej sa tylko najlepsi z najlepszych fotografowie prasowi ktorzy przy byle konferencji prasowej walcza ze soba jak na ringu by miec lepsze ujecie... wiem chcecie nie dopuscic do tego zeby jeszcze jedna osoba wpuszczona przez pomylko kolo was stanela... tez macie do tego prawo ale nie poprzez zabranianie wydawania legitymacj a jedynie poprzez egzekwowanie akredytacji.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jac, ja nikomu niczego nie zabraniam, a jezeli ktoś może być szczęśliwy z powodu posiadania zalaminowanego papierka to ja się jeszcze pomodlę za niego

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Triszer
    Jac, ja nikomu niczego nie zabraniam, a jezeli ktoś może być szczęśliwy z powodu posiadania zalaminowanego papierka to ja się jeszcze pomodlę za niego
    O! i to jest prawidlowa postawa ... przeciez wszyscy wiemy jaka moc ma ID, jaka moc bedzie miala (o ile wogole powstanie) legitymacja foto, jak rowniez prawie wszyscy zdajemy sobie sprawe jaka moc ma czasmi literka L ;-) i czego sie nie zrobi zeby ja posiadac, majac pod reka tansze i lepsze rozwiazania... ale nie zmieniajmy tematu... Przeciez chodzi o to zeby wszyscy byli szczesliwi
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 27-02-2006 o 20:35

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Może lepiej niech tak zostanie, bo jeszcze mi się coś napisze...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Triszer
    Wtedy poznałem zasady panujace na tym forum: zgadzasz się z "kolegami" to pisz, nie to morda w kubeł!!! a ja naiwniaczek myślałem, że forum to miejsce wymiany poglądów i informacji, oj baran ze mnie baran...
    Wymiany poglądów - tak. Twierdzeń w stylu "jesteście śmieszni i niepoważni, to dziecinada, śmiech na sali" - nie. Przynajmniej moim skromnym (muflonowym, nie moderatorskim) zdaniem. I jeśli miałbym pisać takie rzeczy, to rzeczywiście chyba rozsądek podpowiedziałby mi że lepiej "morda w kubeł".

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja mam w szafce nowiutki i oryginalny, w obecnie obowiazujacym standardzie hełm piechoty Wojska Polskiego. Nie czyni mnie to wcale zolnierzem. Tak samo jak idealnie wykonane repliki prawdziwych broni ale bedace pistoletami pneumatycznymi (airsoftgun) - ludzie sie tym bawia, biegaja w mundurach, urzadzaja strzelaniny... ale nadal nie czyni to ich prawdziwymi, zawodowymi zolnierzami. To tylko gadzety. Podobne podejscie mam do pseudo legitymacji fotoreporterskiej - kupic gadzet nie zaszkodzi, ale wpychac sie z takim na naprawde powazne imprezy to jak jechac z airsoftem do Iraku

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Coś się chyba kolega muflon rozbrykał

Ładne te identyfikatory skombinowaliście, jak wymyślę jakieś zastosowanie na to COŚ to zapisuję się na III turę

Strona 37 z 52 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów