Cytat Zamieszczone przez McKane
Tylko ze to nie kwestia legitymacji a kultury i nie bardzo wiem jak mozna to porownywac. Mozna kulturalnie robic zdjecia z legitymacja i byc chamem bez legitymacji jedno z drugim nie ma nic wspolnego.

I popieram popmarta ... legitymacja pozwalalaby robic lepsze zdjecia. Niekoniecznie w kazdym przypadku oczywiscie.

A tak z ciekawosci myslisz ze kazdy fotograf majacy profesjonalna legitke potrafi sie zachowac ? Ja szczerze w to watpie.
Pogadaj ze starszymi "z branży" (jak to mawia adamek)
Kiedyś była linia itp rzeczy, teraz chamówa na maxa. Czasem wydaje mi się, że naszym "profi" to już zadługo bedzie 15mm na FF i chcieli by mieć zdjęcia dziur w zębach 1:1 u premiera i innych gwiazdek.

Cytat Zamieszczone przez popmart
Stary ja ideologii nie dorabiam stwierdziłem jedynie że : Z legitymacją prasową można robić lepsze fotki i to wszycho . żadnej ideii nie bronię i nie obchodzą mnie inni pod tym względem .
no jak nie jak tak

BTW z borowikami też masz chody ?
ale wytłumacz mi po co? wbijasz się razem z bandą profi i po sprawie i tak wywalą wszystkich.
coś mi się potegowało w tym cytowaniu ale mam nadzieję, że wybaczysz mi to

Cytat Zamieszczone przez popmart
masz większe szanse na lepsze foto a już w warszawie szczególnie bo w przeciwnym razie zostaje przygladanie się z boku ....
i całe szczęście, uważam, że miejsce pstrykacz jest właśnie z boku i to daleko z boku