Strona 43 z 52 PierwszyPierwszy ... 334142434445 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 519

Wątek: Legitymacja fotoreporterska??

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Triszer
    "a po co, jak i dlaczego to już jego sprawa." - akurat z tym kawałkiem to bym polemizował. To również sprawa innych ludzi, którzy może nie koniecznie chcą, żeby im ktoś koło ucha walił migawą (np. w teatrze)
    Tylko ze to nie kwestia legitymacji a kultury i nie bardzo wiem jak mozna to porownywac. Mozna kulturalnie robic zdjecia z legitymacja i byc chamem bez legitymacji jedno z drugim nie ma nic wspolnego.

I popieram popmarta ... legitymacja pozwalalaby robic lepsze zdjecia. Niekoniecznie w kazdym przypadku oczywiscie.

A tak z ciekawosci myslisz ze kazdy fotograf majacy profesjonalna legitke potrafi sie zachowac ? Ja szczerze w to watpie.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    A tak z ciekawosci myslisz ze kazdy fotograf majacy profesjonalna legitke potrafi sie zachowac ? Ja szczerze w to watpie.

Ja to nawet moge pokazać fotki jak z obiektywami się w trumnę pchają ...

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Jeśli chodzi o ID to czy ktoś korzystał z tego ? Czy jezeli np do zajezdni wpuszczają prasę to czy takie ID przyda się?? ;>
    Mniej sprzętu, więcej talentu.

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Voith
    Jeśli chodzi o ID to czy ktoś korzystał z tego ? Czy jezeli np do zajezdni wpuszczają prasę to czy takie ID przyda się?? ;>
    Cos jakby nie te watek nie sadzisz ? Poszukaj chociazby jednego z moich ostatnich postow

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Momencik....bo mam jakieś rozdwojenie jaźni Ktoś coś mówił o robieniu legimki reporterskiej Myślałem ze chodzi o ID Canon-board

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Voith
    Momencik....bo mam jakieś rozdwojenie jaźni Ktoś coś mówił o robieniu legimki reporterskiej Myślałem ze chodzi o ID Canon-board
    Musisz zaczac od pierwszej strony i nie chodzi tu o ID.

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Dobra. To można sie jakoś zapisać na legimkę ?

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja widziałem wieśniaków z legitymacjiami prasowymi.
    Posiadanie Legitki nie jest równe myśleniu.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wracam do tego tematu bo wpominałem kiedyś, że mogę się tym zająć a dokładniej "uruchomieniem" nieregularnika foto. Zapoznałem się z wymogami prawnymi, potrzebnymi dokumentami które trzeba załatwić i jak to mniej więcej ruszyć. Potem oczywiście można zupełnie legalnie i bez obciachu wydać legitmację takiego czasopisma. Sam nie dam rady, dlatego bedę prosił o pomoc wszystkich którzy mogliby wspierać inicjatywę w dłuższym okresie czasu. Niech to nie będzie kolejne pisemko z testami a raczej prawdziwy magazyn o i dla miłośników fotografii.

Osobny wątek napiszę jutro i wyjdę z propozycją, bo wiadomo że wiążą sie z tym jakieś koszty i potrzebny jest przynajmniej kilkuosobowy zespół. Zobaczymy co reszta naszej małej społeczności o tym sądzi.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Adamek - święte słowa.
    Diodak - do pełni szczęścia to wystarczą dobre chęci i kawałek drukarki, coby se tego kwita druknąć
    ISSN dostaniesz bez problemu i jedziesz z koksem Aaa i tytuł tego czegoś trza by w sadzie zarejestrować.
    Popmart - i co chciałbyś widzieć jeszcze 15 osób z forum na pogrzebie Górskiego????
    Jakoś tego nie kumam, mam se wsadzić 400mm? Eee ja nie z tych...
    Rozumiem, że ze swoją legitką mogę śmiało walić z tłumem chamów przed trumnę (oczywiście z 200mm)???
    Wtedy moje nieeleganckie zachowanie w czasie tak doniosłej uroczystości było by usprawiedliwione?
    Chamem można być i bez kwitów.
    Na ale nich Ci bedzie, masz kwit, dopychasz się gdzieś między "profi" pod tą trumnę, walisz serię fot i co? Wystawiasz je na fotka.pl czy innym syfie, czy idziesz do red. przęglądu sportowego, żeby je wydrukowali (oczywiście za dziękuję lub dla nazwiska)??
    Ostatnio edytowane przez Triszer ; 03-06-2006 o 10:53

Strona 43 z 52 PierwszyPierwszy ... 334142434445 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów