Strona 42 z 52 PierwszyPierwszy ... 324041424344 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 519

Wątek: Legitymacja fotoreporterska??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Triszer
    Ja jak chce być bliżej czegoś to po prostu tam podchodzę, a jak od tego łażenia nogi już mi w tyłek wejdą zakładam tele
    W takim przypadku od L.F. lepsze wygodne buciki
    Dziś na pogrzebie K. Górskiego też byś podszedł 20m do środka kościoła aby zrobić piękne foty jak Ciszewski, Lato i Inni wnosili trumnę na ołtarz ? hmm

swoje nawet 400mm możesz sobie wsadzić tam gdzie ...... a byle papierek i można ładować się w sytuację ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

ostro pojechałeś Triszer
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czemu tak uważasz? Chyba nie o to chodzi, żeby wszystkim przyklaskiwać i włazić w tyłek.
    Pomysł durny i tyle.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

m.in. mój pomysł pierwotnie... daawno temu. jeszcze pod innym nickiem
    ale nieważne. nie wyszło.... a co do jego durnowatości no to moim zdaniem jest tak:dla kogo durny - no to durny. kto by chciał mieć - niech ma.
    a po co, jak i dlaczego to już jego sprawa.
    a z tym włażeniem w tyłek etc. to poprostu nie jestem przyzwyczajony do czytania na forum tekstów o kisielu w majtkach etc. ale jednocześnie nie piszę że to źle że tak piszesz.poprostu ciekawe podejście do wypowiedzi
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Triszer
    "a po co, jak i dlaczego to już jego sprawa." - akurat z tym kawałkiem to bym polemizował. To również sprawa innych ludzi, którzy może nie koniecznie chcą, żeby im ktoś koło ucha walił migawą (np. w teatrze)
    Tylko ze to nie kwestia legitymacji a kultury i nie bardzo wiem jak mozna to porownywac. Mozna kulturalnie robic zdjecia z legitymacja i byc chamem bez legitymacji jedno z drugim nie ma nic wspolnego.

I popieram popmarta ... legitymacja pozwalalaby robic lepsze zdjecia. Niekoniecznie w kazdym przypadku oczywiscie.

A tak z ciekawosci myslisz ze kazdy fotograf majacy profesjonalna legitke potrafi sie zachowac ? Ja szczerze w to watpie.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    A tak z ciekawosci myslisz ze kazdy fotograf majacy profesjonalna legitke potrafi sie zachowac ? Ja szczerze w to watpie.

Ja to nawet moge pokazać fotki jak z obiektywami się w trumnę pchają ...

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    Tylko ze to nie kwestia legitymacji a kultury i nie bardzo wiem jak mozna to porownywac. Mozna kulturalnie robic zdjecia z legitymacja i byc chamem bez legitymacji jedno z drugim nie ma nic wspolnego.

I popieram popmarta ... legitymacja pozwalalaby robic lepsze zdjecia. Niekoniecznie w kazdym przypadku oczywiscie.

Pogadaj ze starszymi "z branży" (jak to mawia adamek)
    Kiedyś była linia itp rzeczy, teraz chamówa na maxa. Czasem wydaje mi się, że naszym "profi" to już zadługo bedzie 15mm na FF i chcieli by mieć zdjęcia dziur w zębach 1:1 u premiera i innych gwiazdek.

Cytat Zamieszczone przez popmart
    Stary ja ideologii nie dorabiam stwierdziłem jedynie że : Z legitymacją prasową można robić lepsze fotki i to wszycho . żadnej ideii nie bronię i nie obchodzą mnie inni pod tym względem .
    no jak nie jak tak

BTW z borowikami też masz chody ?
    ale wytłumacz mi po co? wbijasz się razem z bandą profi i po sprawie i tak wywalą wszystkich.
    coś mi się potegowało w tym cytowaniu ale mam nadzieję, że wybaczysz mi to

Cytat Zamieszczone przez popmart
    masz większe szanse na lepsze foto a już w warszawie szczególnie bo w przeciwnym razie zostaje przygladanie się z boku ....
    i całe szczęście, uważam, że miejsce pstrykacz jest właśnie z boku i to daleko z boku

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Jeśli chodzi o ID to czy ktoś korzystał z tego ? Czy jezeli np do zajezdni wpuszczają prasę to czy takie ID przyda się?? ;>
    Mniej sprzętu, więcej talentu.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Voith
    Jeśli chodzi o ID to czy ktoś korzystał z tego ? Czy jezeli np do zajezdni wpuszczają prasę to czy takie ID przyda się?? ;>
    Cos jakby nie te watek nie sadzisz ? Poszukaj chociazby jednego z moich ostatnich postow

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Momencik....bo mam jakieś rozdwojenie jaźni Ktoś coś mówił o robieniu legimki reporterskiej Myślałem ze chodzi o ID Canon-board
    Mniej sprzętu, więcej talentu.

Strona 42 z 52 PierwszyPierwszy ... 324041424344 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów