Strona 41 z 52 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 519

Wątek: Legitymacja fotoreporterska??

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

hehe, krytyka przyjęta
    dokładnie tak jak mówisz, wszystko pieknie ale...

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Bo jak by to było takie proste, to też bym sobie założył agencję i zarabiał kuuuuuuuuupę kasy.

(ps. zapomniałem dodać, że w sumie zdjęcia się jeszcze pojawiają z poznańskiej agencji tam tam - sorki tony. )
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

no widzisz adamek, do wyliczanki to mogę Ci jeszcze kilka nazw dorzucić (Kapif, RMFaf, EN chyba, że to te większe o których pisałeś.
    aaaa co do tej kuuuuupy kasy to trzeba raczej coś robić a nie tylko marudzić, że coś się nie uda albo nie opłaca(to nie bezpośrednio do Ciebie ale ogólnie do naszej polskiej natury)
    Zauważ, że kilka/naście lat wstecz miałeś kilka/naście tytułów w kiosku i kilka agencji od fotek. Teraz chyba nie jesteś w stanie podać dokładnej liczby tytułów prasowych a agencji jest kilkanaście/kilkadziesiąt i mają się dobrze ,no powiedzmy dobrze.
    Nie wspomnę o necie, młodszy jesteś to lepiej wiesz ile tam można śmieci upchnąć

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No, east news to jest duża agencja.
    O kapifie zapomniałem --> moja culmpa, moja culpa moja bardzo wielka culpa.
    A rmfu nie wolno traktować powaznie jako agencji fotograficznej - toż to są dziennikarze z mikrofonem radiowym co po czasie robią fotki.
    No i ceny mają takie same.

A co do marudzenia... Ja pracuję w tym biznesie. I (nie powiem ) --> jak się znajdzie swoją niszę to jest nieźle.
    Wot, jak w każdym biznesie.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Czy jest szansa, że temat wróci do łask?
    Pozdrawiam.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale po cholere?
    Stary, jak masz forumowy identyfikator i beret z pomponem to walisz na każdą imprezę. Nawet na MŚ w piłce nożnej. Chyba nawet szefostwo zarezerwowało VIPowskie miejscówki dla posiadaczy ID.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

jeszcze tylko postawa,mina i głos "na VIP'a" ważne żebyś wchodził na pewniaka jak Cię karki zatrzymają to wtedy się okaże że VIP'em nie jesteś
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Rozumiem, że ta legitymacja potrzebna Ci po to żeby na taki np. koncert lub imprezę wejść specjalną bramką dla VIPów. No no, panienki mają kisiel w gaciach, fiu fiu. Jak się uda to chcesz zgrabnie wyginać się pod sceną w celu medialnego zaistnienia jako ciekawe zjawisko z aparatem
    Musisz być przygotowany na ewentualną dekonspirację (tak jak pisze Il fuoco)
    Wtedy to obciach jak beret z daszkiem i gumką pod brodę, strzelasz eleganckiego buraczka i znikasz w tłumie. Nic już nie pomoże, ani profi legitymacja ani 6,5kg eLek
    Tak na poważnie to wytłumacz mi po co Ci to? Po to żeby wchodzić na zamknięte imprezy? No przecież właśnie po to są zamknięte żeby nie przyłazili na nie pseudo fotografowie i pojeby w dresach. Czy po to żeby wchodzić na koncerty bez biletu, no to co chcesz okradać naszych biednych artystów? Jak chcesz przyoszczędzić na browara to idź na koncert Majki Jerzowskiej dla dzieci albo inny festyn miejski. Pójdziesz na cały dzień, gwarantuje Ci, że spokojnie pstrykniesz z 5 GB zdjęć i nikt Ci złego słowa nie powie, żaden ochroniarz ani artysta)

Czekam na sensowne uzasadnienie konieczności posiadania takiego papierka, za odpowiedzi w stylu: „dzięki legitymacji robię lepsze zdjęcia” lub „dzięki legitymacji mam większe jaja” z góry dziękuję.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Triszer
    Rozumiem, że ta legitymacja potrzebna Ci po to żeby na taki np. koncert lub imprezę wejść specjalną bramką dla VIPów. No no, panienki mają kisiel w gaciach, fiu fiu. Jak się uda to chcesz zgrabnie wyginać się pod sceną w celu medialnego zaistnienia jako ciekawe zjawisko z aparatem
    Musisz być przygotowany na ewentualną dekonspirację (tak jak pisze Il fuoco)
    Wtedy to obciach jak beret z daszkiem i gumką pod brodę, strzelasz eleganckiego buraczka i znikasz w tłumie. Nic już nie pomoże, ani profi legitymacja ani 6,5kg eLek
    Tak na poważnie to wytłumacz mi po co Ci to? Po to żeby wchodzić na zamknięte imprezy? No przecież właśnie po to są zamknięte żeby nie przyłazili na nie pseudo fotografowie i pojeby w dresach. Czy po to żeby wchodzić na koncerty bez biletu, no to co chcesz okradać naszych biednych artystów? Jak chcesz przyoszczędzić na browara to idź na koncert Majki Jerzowskiej dla dzieci albo inny festyn miejski. Pójdziesz na cały dzień, gwarantuje Ci, że spokojnie pstrykniesz z 5 GB zdjęć i nikt Ci złego słowa nie powie, żaden ochroniarz ani artysta)

Czekam na sensowne uzasadnienie konieczności posiadania takiego papierka, za odpowiedzi w stylu: „dzięki legitymacji robię lepsze zdjęcia” lub „dzięki legitymacji mam większe jaja” z góry dziękuję.

tak dzięki takiej legitymacji można robić lepsze foty czytaj być bliżej wszystkiego albo prawie ......

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    tak dzięki takiej legitymacji można robić lepsze foty czytaj być bliżej wszystkiego albo prawie ......
    Ja jak chce być bliżej czegoś to po prostu tam podchodzę, a jak od tego łażenia nogi już mi w tyłek wejdą zakładam tele
    W takim przypadku od L.F. lepsze wygodne buciki

Il fuoco, ten kisiel to miał być swego rodzaju kij w mrowisko
    Jeżeli to było dla Ciebie niesmaczne to przepraszam
    "a po co, jak i dlaczego to już jego sprawa." - akurat z tym kawałkiem to bym polemizował. To również sprawa innych ludzi, którzy może nie koniecznie chcą, żeby im ktoś koło ucha walił migawą (np. w teatrze)

Strona 41 z 52 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów