Wszyscy są "za" żebym się za legitymacje zabrał?... czuję jakiś podstęp.
Wszyscy są "za" żebym się za legitymacje zabrał?... czuję jakiś podstęp.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
To nie podstęp - to zaufanie.
Uff Uff![]()
Już pisałem w temacie o "Odebranych ID" ale się powtórzę - myślę że oprócz kilku malkontentów wszyscy raczej nabraliśmy do Diodaka zaufania po tym jak porządnie zrobione ID wylądowały w naszych skrzynkach pocztowych. Więc ja też najchętniej bym usłyszał że właśnie on się tym zajmie (może nie całkiem społecznie?) A Ci, którym sposób załatwienia spraw z ID nie odpowiadał niech po prostu takich legitek nie zamawiają i się nie odzywają...
Diodak, czekamy na Twoją decyzję![]()
Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?
diodak, diodak...! idz na calosc...!
Czekajcie, a o co chodzi z tymi legitymacjami? Przeciez nie jestescie zawodowymi fotoreporterami, wiec te legitymacje, to bedzie zwykle oszustwo...Zamieszczone przez nastier
@pn_, to, ze jeszcze nie jestesmy nie oznacza, ze nie mozemy nimi zostaca ze bedziemy pracowac za darmo, a zdjecia beda ladowac nawet w jakims pdfie albo gdzies indziej
![]()
pn_ daj spokój chłopakom. Jeszcze sami będą palić te legitymacje i identyfikatory w piecu, jak sobie obciachu narobią.
Już to widzę, kolejka po bilety na jakąś tam imprezę a obok druga kolejka fotoreporterów obwieszonych identyfikatorami, wejściówkami i legitymacjami profesjonalnych fotoreporterów![]()
Moze lekkie naciaganie prawa... Bo jak sie ktos da na to nabrac to jego sprawa ze nie sprawdzil dokladnie....Zamieszczone przez pn_
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX
Zwykly gadzet.Zamieszczone przez pn_
Mlodziezy punkowo-metalowej tez wpierasz zeby nie chodzili w bojowkach/glanach bo nie sa zolnierzami i oszukuja?![]()