no to chyba juz sie jedno skonczylo... zostaly smycze...
no to chyba juz sie jedno skonczylo... zostaly smycze...
Sprawdzę u nas w redakcji jakie były minimalne wymogi aby uzyskać ISSN i może wydawalibyśmy forumowy "nieregularnik" w PDF-ie. Zrobimy legitki, naczelny strzeli podpis i można iść w teren. Dodatkowo z zarejestrowanym magazynem łatwiej prosić o akredytację.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Dzialaj Diodak, masz forumowe namaszczenie :-), i co by nie mowic przeszdlesz chrzest bojowy :-)Zamieszczone przez Diodak
Byłoby super. Czekam na rozwój sytuacji (no i legitymacjęZamieszczone przez Diodak
).
Arkady
EOS 550D, KIT 18-55 IS, Sigma 18-200 DC, Speedlite 430EX
jestem w 100% zaZamieszczone przez Diodak
diodak pisal w watku z identyfikatorami,zeby na PM mu pisac swoje dane na nowa ture...Zamieszczone przez yogi-bear
![]()
Super pomysł !!!!
Taka gazetka byłaby super sprawą - od czasu do czasu każdy mógłby coś napisać, jakieś zdjęcia przedstawić etc.
Pomysł super a i na legitymacje piszę się obiema rekami!!!!!
ja to widze tak: najbardziej sie ciesze na taką gazetke w PDFie ze bede mogl sie tam np. udzielac itp. A legitymacja była by poprostu pomoca w tym. Zeby sie dostac gdzieniegdzie i robić swojeZamieszczone przez Maciej
![]()
dzieki wielkie...legitki dotarlysa naprawde super...moze dlugo to trwalo, ale jest ok
Pozdrawiam
Legitymacja, gazetka - świetne pomysły! Piszę się na to rzecz jasnaAle jeszcze NIEŚMIAŁO wspomniał bym o identyfikatorach... całkiem sporo osób zaspało i nie załapało się na tą partię
Jak myślisz Diodak, kiedy jest szansa na kolejną serię identyfikatorów?
(wybaczcie mały off)
Ja sie pisze na taka legitke![]()