Strona 28 z 52 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 519

Wątek: Legitymacja fotoreporterska??

Domyślnie

Legitymacja prasowa nie zawsze wystarczy by wejś na daną impreze , by ominąc ochraniarzy wyciągnąc aparat i robić zdjęcia .Na większoś wielkich imprez potrzeban jest akredytacja ( to już koszta dla agencji / wydawnictwa ) sama legitymacja prasowa nie upoważnia do robienia zdjęć .
    Pomysł wydania legitymacji dobry tylko czy w praktyce się sprawdzi ....
    Pozdrawiam ...
    Canon1D MarkIII/Canon5D/Canon 5D MarkIIICanon24/70 EF2,8 L/Canon70/200 EF2,8 L/Canon50 EF1,8/Canon100 EF2,8 macro/CanonSpeedlite 580 EX II/600 EX-RT

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zgadza się, ale akredytację można zdobyć często za darmo jeśli prosimy jako "prasa". Pracuję w gazecie akademickiej i przeważnie wystarczy telefon do organizatora lub fax i akredytacja załatwiona . W takim przypadku żadne nawet najfajniejsze plakietki nie mają siły przebicia - bramkarz wpuszcza tylko z listy. Na imprezach "open air" typu pokazy czy koncerty gdzie są barierki taka plakietka wystarcza aby dostać się bliżej niż tylko do owej barierki .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

mroweq
    Guest

Domyślnie

heh taki papiorek by sie przydal .. ^_^ wejscie wszedzie gdzie jest jakas impreza .. hehe i to jescze wjazd za free :P
    aha i pozdro dla Agmara ... koles zrob cos z soba .....

MK_RasputiN
    Guest

Domyślnie

Strasznie mnie zainteresowal temat posiadania legitymacji. Pomimo tego, ze nie odzywam się w ogole na tym forum to jestem jego stalym "czytaczem" i bardzo chcialbym nabyc taki papierek (nawet dwa- jeden dla zony. Prosze wiec o reasumacje dotychczasowych ustalen (wiem, ze wszystko jest w poprzednich postach, lecz nie kazdy ma czas je czytac, przez co tak trudno zwerbowac chetnych na posiadanie owego papierka). Widze, ze na FTPie jest 17 katalogow. Kolejne dwie osoby to ja i moja zona.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Temat legitymacji zostanie pociągnięty jak już sprawa z ID będzie załatwiona.
    Diodak zadeklarował sie pomóc w tej sprawie Projekt itd. Ale to dopiero gdzieś w okolicach połowy października
    Fajnie by było mieć już to wszystko na gwiazdkę :rolleyes:
    Tymczasem sam widzisz że katalogów narazie 17 więc licho
    Nawet ja swojego jeszcze nie wysłałem...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    Tymczasem sam widzisz że katalogów narazie 17 więc licho
    Nawet ja swojego jeszcze nie wysłałem...
    Ja czekam az temat sie skonkretyzuje i dopiero bede slal swoje foty i dane .

Bywalec
    Miasto
    Wrocław, Radosmko

Domyślnie

ja tez tak mysle
    eos 10D, zenit TTL
    kilka obiektywów, statyw, wężyk home made...

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

hehe a ja znowu mysle ze nic sie nie skonkretyzuje puki nie bedzie danych od wszystkich

Domyślnie

Chyba jest więcej takich, co czekają aż "się skonkretyzuje" sprawa legitek. Póki co to nawet nie ma ostatecznego wzoru...

Mam nadzieję że sprawa jednak nie umrze śmiercią naturalną skoro Diodak się za to bierze - z ID póki co idzie chyba całkiem nieźle... A że będzie to zapewne mało przydatny gadżet ewentualnie pomagający w foceniu koła gospodyń wiejskich? Who cares?
    Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzdyll
    Chyba jest więcej takich, co czekają aż "się skonkretyzuje" sprawa legitek. Póki co to nawet nie ma ostatecznego wzoru...
    Mówiłem przecież, że do połowy października sprawa postoi! Diodak pisał mi PM'kę, że zabierze się za to dopiero w tym czasie.
    I przeżyjmy to jeszcze raz. Zamówienia, deklaracje, uwagi odnośnie projektu, zbieranie kasy itd itd.
    Także jak już wspomniałem...na gwiazdkę panowie

Strona 28 z 52 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów