Wydaje mi się, że nie o co kruszyć kopi.
Dla mnie ten idetyfikator jest właśnie czymś co mi pozwoli identyfikować się z ludźmi z tego forum.
Jeżeli ten plastik pozwoli mi wejść do remizy i dzięki temu zrobię świetne zdjęcie to tylko będę się cieszył a powiem, że bardzo często bywam na takich imprezach - tradycje polskie po****dają i obecnie bardzo rzadko można spotkać zebranie koła godpodyń wiejskich w tradycyjnych strojach drących pierze. Wiem, że w sejmie albo na konferencji prasowej ten plastik będzie niczym ale wiem też że będzie miał magiczną moc na takim zebraniu. To mi wystarczy.
Myślę, że powinniśmy go też nosić na dużych masowych imprezach - dzięki temu będziemy rozpoznawalni dla siebie- znamy się tylko po ksywkach, rzadko osobiście a będzie bardzo miło spotkać kogoś a dzięki plastikom łatwo się rozpoznamy.
Jestem użytkownikiem samochodu typu honda i od dawna należę do klubu hondy- mam wiele gadżetów z tego klubu ale najlepszym jest kawałek plastiku z herbem klubu, do którego przymocowana jest rejestracja - to niesamowicie przyjemne kiedy jedziesz drogą na drugim końcu Polski a tu ktoś mruga światłami do ciebie - zatrzymujesz się a to kolega z klubu - rozpoznajemy się dzięki temu.
To tyle z mojej strony.
Maciej