Pokaż wyniki od 1 do 10 z 519

Wątek: Legitymacja fotoreporterska??

Mieszany widok

Bywalec Awatar Angmar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek
    Możesz zapodać fotke jak to cudo wygląda ? 8)
    A co, ciekawią cię moje dane osobiste, jak wyszedłem na zdjęciu itp.? Bo jak pousuwam to wszystko ze skanu to zostanie sam szablon, który przy odrobinie umiejętności w posługiwaniu się klawiaturą możesz wyszukać w Google.

Poza tym wydaje mi się, że:
    1. Pszczoła wyczerpał temat,
    2. nie stoję przed komisją śledczą żeby udowadniać prawdziwość swoich słów... kolego Giertych

Żeby zaspokoić chociaż część twojego apetytu na wiedzę mogę ci powiedzieć, że "białko" mam z serwisu gazeta.pl. Jak już będziesz miał swoją z Canon-Board , to może (unlikely, jak to gdzieniegdzie na świecie mówią) będziemy mieli okazję się spotkać gdzieś "w służbowym boju", to sobie wtedy moją obejrzysz.

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Angmar
    Żeby zaspokoić chociaż część twojego apetytu na wiedzę mogę ci powiedzieć, że "białko" mam z serwisu gazeta.pl. Jak już będziesz miał swoją z Canon-Board , to może (unlikely, jak to gdzieniegdzie na świecie mówią) będziemy mieli okazję się spotkać gdzieś "w służbowym boju", to sobie wtedy moją obejrzysz.
    Masz rację o tyle, że Canon-Board nie ma statusu periodyka, choćby pojawiającego się tylko w internecie
    Pozdrawiam
    Marek

Uprawnienia umieszczania postów