dlaczego?? przecież jest ponad setkaZamieszczone przez gawryl
dlaczego?? przecież jest ponad setkaZamieszczone przez gawryl
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Ja jestem chętny tylko jeszcze nie wysłałem danych bo mam problemy ze zrobieniem zdjęcia. Osobiści mam alaloga a aparatem rodziców (HP735) nie ma co robić bo wychodzi taki syf ze szkoda gadać. Co do ceny to jestem w stanie zapłacið do 20-25zł.
PS moze by dodać jakiś napis "PRESS"?
Panie i Panowie.
A dlaczego by nie zapytać samego Canon Polska o to żeby nam udzielili poparcia?! np. oficjalny polski klub użytkowników canona lub oficjalne forum użytkowników canona?! przecież takie coś by przeszło bo tak jak ktoś już pisał jesteśmy dla nich chodzącą reklamą i niezliczona jest ilość osób które odwiedliśmy od kupna aparatów z tej "ciemnej strony mocy".
i mały OT, taka refleksja związana z forum:
jak kiedyś miał powiedzieć Winston Churchill - "Demokracja to jeden z najgorszych ustrojów, ale najlepszy jaki dotąd wymyślono"
Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 03-09-2005 o 11:19
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
setka??? zainteresowanych tymi legitkami bylo by pewnie z 10-ciu. jakby dobilo do 20 to juz sukcesZamieszczone przez mxdanish
no chyba, ze sie myle.
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
setka dotyczyła wątku o smyczach a odnośnie legitymacji to rzeczywiście idzie jak krew z nosaZamieszczone przez mxdanish
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Może uda się zebrać tą setkę... myślę, że te kilka złotych to nie majątek, ale trudno kogoś zmuszać do kupowania plakietki :-| . W przypadku druku termosublimacyjnego wykonanie od 1 do 30 szt. to koszt 6.10 zł, ale jakość nie ta. Może jakaś mała akcja mobilizacyjna :wink: . Za wszystkim będę ganiał sam, bo trzeba przygotować plik do druku, dogadać drukarnie a potem wszystko porozsyłać po ludziach więc po za zdeklarowaniem się i wpłaceniem paru złotych nikogo nic nie będzie odchodziło :grin: to niech się przynajmniej ta setka zbierzeZamieszczone przez gawryl
. Coś czuję, że z legitymacjami prasowymi będzie podobny problem... na serwerze nadal 8 katalogów... jak ktoś nie ma zdjęcia jeszcze, a pisze się na ID to niech też założy aktalog i poda swoj pseudonim z forum oraz imie i nazwisko.
Założyłem tutaj nowy temat aby zgłaszać się po ID, bo w tym wątku zostaje jeszcze kwestia legitymacji prasowych to nie ma co zaśmiecać. Kto chętny niech wpisuje się na TAMTĄ listę.Zamieszczone przez mxdanish
Napis prasa będzie na legitymacji prasowej... to tylko identyfikatorek :-P .Zamieszczone przez canis_lupus
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 03-09-2005 o 14:29
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
No jak mogles zrobic identyfikator forum bez jego logo
A pisalem... Ech...![]()
...
Patrz wyżej na wyjaśnienia...
1. chciałem żeby ID było maksymalnie uniwersalne... chcesz mieć inne bardziej forumowe to zrób :razz:
2. nie mozna łączyć loga Canon z innymi elementami
3. podpisuje się pod projektem i mam go zlecać do wykonania i biore za niego odpowiedzialność również prawną
a takie jak zrobiłem się nie podoba?.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 03-09-2005 o 02:32
Juz Ci pisalen na priv, napisze tutaj...
Wyobrazasz sobie zeby Canon odwazyl sie wystapic przeciwko swojemu fanklubowi nawet jesli ten fanklub wykorzystal jego logo z jakims tam elementem? Przeciez to nie jest anty-canon, nie produkujemy nic co firmujemy ich logiem i nie czerpiemy z tego profitow. Gdzie tu sie dowalic?
Przeciez my jestesmy dla nich darmowa chodzaca reklama (zreszta dosyc skuteczna liczac teksty "anty-reszta swiata"). Poza tym jakie uniwersalne? Klub userow Canona bedzie uniwersalniejszy jak w logu bedzie C a nie Canon?
Zauwaz ze forum jakos dosyc dlugo juz stoi i jakos Canon nie kwapi sie zeby je zamykac czy scigac za logo... To nie apple ktore potrafi wyciac fanklub czy inicjatywe uzytkownikow jak mu cos tam nie po nosie...
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 03-09-2005 o 02:57
...
Napis pod logiem Canona może być u każdej osoby inny w ramach personalizacji. Jaki sobie kto wymyśli "poziom zbałamucenia"taki można nadrukować :wink: .
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 03-09-2005 o 03:00