Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Kalifornia płonie

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie Kalifornia płonie

dziekuje Modowi za zamknięcie wątku ... widac są równi i równiejsi ...
    Cytat Zamieszczone przez tpop Zobacz posta
    no moze i smutny temat ale zeby zaraz watek zakladac o pozarach w usa?? Bez przesady.
    mogę zostać bez dachu nad głową ... po za tym, to największy pożar w całej historii Kalifornii
    ...co do wątków, to ludzie bardziej bezsensowne zakładają : Jakim samochodem jeździsz?
    dzięki że jesteście ze mną ...
    sytuacja nie niezbyt się poprawiła w ciągu ostatnich godzin ...
    tu jest aktualna GoogleMap (kliknijcie na HYB)
    mieszkam dokładnie w Laguna Niguel tak że jest ciepło ...
    ... dom Britney Spears w Malibu może się zjarać, zabrali jej prawa rodzicielskie tak że jej dzieci będą przynajmniej bezpieczne,
    co do fabryki w Irvine było by szkoda mam do nich 10 min drogi i czyszczą za darmo sensory... po za tym jakby się zjarała to ceny puszek i szkieł Canona pójdą na całym Świecie do góry...
    ...tpop dzięki za wyrozumiałość mam nadzieje że u ciebie w okolicy wszystko spoko i rodzina zdrowa :-|

tak wygląda słonce z mojego balkonu zasłonięte dymem, dwie godziny po wschodzie (8:02AM)
    myślałem może kogoś to zainteresuje
    ale pewnie was to walii!
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 24-10-2007 o 17:24

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    myślałem może kogoś to zainteresuje
    ale pewnie was to walii!
    Nic nas nie "wali". Keep us updated. Temat na pewno wazniejszy niz "Jakim samochodem jezdzisz?". A teksty o robieniu battle na "pozary" to juz sa na pewno nie a miejscu...
    Mam nadzieje ze niedlugo spadnie deszcz i odetchniesz z ulga.

A u mnie tez nienormalnie cieplo bo mamy 24C w koncu pazdziernika. Normalnie to niedlugo snieg powinien spasc. Jakas naprawde porabana pogoda w tym roku.
    Rok temu w polnocnym Bostonie byly powodzie. Gdy sie ludziom z pietrowych domow zrobily nagle parterowe to sam myslalem jak to dobrze ze domu nie kupilem.

Deszcz przyjdzie. Wkrotce.

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

sie wyluzuj ja co roku slysze ze "to najwiekszy pozar w historii i szczerze mowiac wqr... mnie to nakrecani spirali psychozy... ja cie rozumiem ze to niewesola sytuacja ale z drugiej strony takie panikowanie i rwanie wlosow z glowy nie ma sensu... to dobre dla bab a Ty raczej jak mezczyzna ocen realnie zagrozenie i pomysl o rozwiazaniach, a pisanie ze sie dom britney zjara i robienie z tego tragedii to juz dziecinada... bez jaj sama co chciala to odnosnie dzieci a dom ma niejeden i pewnie ubezpieczony wiec jej to akurat zalowal nie bede...
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 24-10-2007 o 18:00
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

dziekuje Modowi za zamknięcie wątku ... widac są równi i równiejsi ...
    i dlatego jestes na tyle bezczelny zeby otworzyc taki sam?

mogę zostać bez dachu nad głową ... po za tym, to największy pożar w całej historii Kalifornii
    W calej Polsce codziennie ginie na drogach kilkanascie osob. To tez bardzo smutne ale nikt nie zaklada z tego powodu watku.
    ...co do wątków, to ludzie bardziej bezsensowne zakładają : Jakim samochodem jeździsz?
    bylo juz na ten temat sporo watkow w pralni i wszystko na ten temat zostalo juz powiedziane. Poszukaj.
    ... dom Britney Spears w Malibu może się zjarać

...tpop dzięki za wyrozumiałość mam nadzieje że u ciebie w okolicy wszystko spoko i rodzina zdrowa :-|
    to czy u mnie w okolicy wszystko ok i czy rodzina zdrowa to moja sprawa i nie zamierzam pisac na ten temat na forum o aparatach.

Domyślnie

VanMurder chłopie, jesteśmy z Tobą.TV non stop trąbi o tym, i naprawdę wyglada to bardzo poważnie. Nam pozostaje tylko moidlić się o deszcz.
    Ostatnio edytowane przez Jerzy M ; 24-10-2007 o 18:10

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

a ja jak tylko usłyszałam w tv o pożarach, to pomyślałam: oho, u VanMurdera robi się gorąco. niby tylko forum, ale z posta na posta ludzie się integrują. tak więc trzymaj się

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Nie róbcie jaj. Otwórzcie tamten i dołączcie obecny wątek.
    Chcemy sobie pogadać.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

ale pewnie was to walii!

Rozumiem Twoje rozgoryczenie,ale jestes naszym kolegą wiec nie pisz takich słów jak powyżej.Jestesmy z Tobą.Mam nadzieje ze dasz znac jak sie cos bedzie zmieniac Uwazaj na siebie i pisz.trzymam kciuki,pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

hej a ja o tej pożarze dowiedziałam się właśnie z naszego forum, to nie jest tak że wali nas to co dzieje się u naszych forumowiczów, oby było w tym zamieszaniu jak najmniej ofiar, u nas np. w PL w górach 6 ,,ludzi'' zamordowało 2-letniego niedźwiadka w jego naturalnym środowisku - dla mnie to wielka tragedia.
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

VanMurder bedzie dobrze, trzymam kciuki za to.
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów