Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: ktokolwiek szłyszał, ktokolwiek wie?

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie ktokolwiek szłyszał, ktokolwiek wie?

Witam! zrobiłem sobie "bubu" w PSie... nie pierwszy i nie ostatni raz (pewnie) ...
    Plik PSD o rozdzielczości 5400x3000 (czy coś takiego) zmniejszyłem sobie do rozmiaru (rozdzielczości) mojego monitora 1680x1050 (chciałem mieć fajny wallpaper, nieuważnie podczas zamykania pliku PSD kliknąłem na save i zapisałem sobie PSD w dużo niższej rozdzielczości, pod ta sama nazwą ... zamoknąłem PSa i po ptakach nie moge wrucic w Histori to momentu gdy zmniejszyłem plik...
    czy jest jakiś sposób na odzyskanie oryginalnego pliku (chciałbym wydrukować córce panoramę do pokoju ...
    kolega ryszard_ochódzki zasugerował mi użycie programu EasyRecovery Professional ale nie znalazłem wersji na iMac'a a właśnie na nim zdążyła mi się ta tragedia ...
    czy ktokolwiek ma pomysł jak odzyskać oryginalny plik?
    będę wdzięczny za wszelka pomoc...
    pozdrawiam

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Początki nałogu

Domyślnie

Napisz czy Ci się udało. Raczej nie wierzę ale cuda się zdarzają.
    Mordo Ty moja !

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie da sie - Jesli nadpisales istniejacy plik to niestety "po ptakach".

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

dzięki panowie!
    teraz mam większe zmartwienie na głowie nie wiem czy widzieliście w Newsach - Kalifornia się pali !!!

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Jest takie prawo M......./nie pamiętam jak należy pisać/, a brzmi niewięcej tak..."jak coś może się zdarzyć, to prędzej, czy póżniej się zdarzy".
    Sam kiedyś dostałem totalnego zaćmienia umysłu, skasowałem zdjęcia nocne/nawet dość udane/.Próbowałem odzyskać, ale prawdopodobnie zostały nadpisane.I tu sytuacja osobliwa....odzyskiwałem zdjęcia sprzed kilku lat, a tych świeżych "niet".

Te pożary w Kaliforni, to wielka tragedia.
    Już ewakuowano 500 tyś. ludzi, i spaliło się 1000 ha lasów. Trzymaj się VanMurder, mamy nadzieję, że mieszkasz od tej tragedii daleko.

Uprawnienia umieszczania postów