Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: możliwości matrycy Canona 1D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

sorry ale jeśli ty nie widzisz zarombistego bandingu który nawet zniszczył bokeh tego zdiecia, to albo musisz kupic sobie okulary albo zdjąć różowe ....

sample z tego linku są fatalnej jakosci i nic nie zmieni twoja subiektywna ocena ... moje stare 300D produkowało o klasę jak nie 2 lepsze fotki,

pytanie do innych .... kto jeszcze oprócz mnie widzi zarombisty fatalny bandng na tej fotce iso400 w niezłym świetle ... nie wspominam o tragicznym szumie w cieniach (spód werbla).

Imo fotki z 1D w tych samplach są nie do obronienia ... poza GO dzis każdy przeciętny kompakt bije to na glowę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    sorry ale jeśli ty nie widzisz zarombistego bandingu który nawet zniszczył bokeh tego zdiecia, to albo musisz kupic sobie okulary albo zdjąć różowe ....

sample z tego linku są fatalnej jakosci i nic nie zmieni twoja subiektywna ocena
    przeglądałem pliki z innych 1D i nie ma na nich bandingu, w ogóle, więc to może być kłopot tego testowanego egzemplarza. I bokeh jest naprawdę czysty. Nle wiem, od czego to zależy, myślałem, że na dpreview sprawdzają kilka egzemplarzy i dają rezultaty z kilku.
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów