Pokaż wyniki od 1 do 10 z 219

Wątek: Wyniki wyborów + dyskusje polityczne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Niektórzy ludzie w pewnym wieku już powinni przestać się publicznie wypowiadać, bo tylko się ośmieszają. Podobnie ośmieszał się również np. Lem.
    Wszystko zalezy od punktu widzenia. Z mojego ani Lem, ani Bartoszewski sie nie osmieszaja, za to Ty , tym ,co momentami piszesz, wprost przeciwnie (wiec jak widac wiek nie ma nic do rzeczy) (podkreslam-z mojego, nieobiektywnego, punktu widzenia)

Lepper ma normalny doktorat, nie HC.
    To zweryfikuj swoje dane Ja to zrobilem i Ci powiem, ze Lepper nie tyle nie mial przewodu doktorskiego, co , tu cytat, "nie przystąpił do egzaminu dojrzałości."
    Wiec jak sam widzisz, czasem twoje informacje sa bledne
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Wszystko zalezy od punktu widzenia. Z mojego ani Lem, ani Bartoszewski sie nie osmieszaja, za to Ty , tym ,co momentami piszesz, wprost przeciwnie (wiec jak widac wiek nie ma nic do rzeczy) (podkreslam-z mojego, nieobiektywnego, punktu widzenia)
    Te ośmieszenia się (obu Panów) można zweryfikować obiektywnie. Otóż wg mnie, obiektywną kompromitacją (trochę dziwnie brzmi, ale żeby powiedzieć, że coś jest obiektywnie, to trzeba też ustalić kryteria) jest publiczne wypowiadanie sprzecznych stwierdzeń.

To zweryfikuj swoje dane Ja to zrobilem i Ci powiem, ze Lepper nie tyle nie mial przewodu doktorskiego, co , tu cytat, "nie przystąpił do egzaminu dojrzałości."
    Wiec jak sam widzisz, czasem twoje informacje sa bledne
    Masz rację, to był doktorat HC. Przyznaję, że moja wiedza o Lepperze (jak i wielu innych socjalistach) jest wybrakowana
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uprawnienia umieszczania postów