Strona 20 z 22 PierwszyPierwszy ... 101819202122 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 219

Wątek: Wyniki wyborów + dyskusje polityczne

Coś już napisał Awatar orzeh
    Miasto
    Bytom

Cool

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    Znalazlem na onecie

Jak wyglada 1 DZIEN STUDIÓW WYKSZTAŁCIUCHA!! OTO ON!
    19:00 - 8:00 - "Nocna zmiana"
    pozdrawiam
    orzeh

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerzy M Zobacz posta
    Chomsky, czytasz w moich myślach:smile:
    Zanim jednak ktoś rozsądny zamknie ten wątek pozwole sobie polecić artykuł na temat Pana Bartoszewskiego.8)
    www.jerzyrobertnowak.com/artykuly/Nasz_Dziennik/2007/2007.10.06.htm
    artykul autorstwa naczelnego antysemity "Radia Co Ma Ryja" . chyba sobie jaja robisz....
    " nasz dziennik" - jedyna gazeta co prawde pisze. juz mi jeden taki polecal poczytac ten tytul, po tym jak mnie wyzwal od czerwonych zydowek. no comments.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Ja chyba jestem w tej dyskusji jednym z najmlodszych, o ile nie najmlodszym
    Nie uwazam, zebym nie szanowal pogladow innych, respektuje to, ze na kogos glosuja, kogos, kogo ja mam za idiote, i co najwyzej nie rozumiem ich toku rozumowania, tyle
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dlaczego zaraz idiote? Nawet jesli sie nie zgadzasz z kims, to postaraj sie zrozumiec tok jego rozumowania, jego doswiadczenia zyciowe, z ktorych ten tok rozumowania wyplywa.
    Ja na ten czas rozumiem tok rozumowania mlodego ( nie calego) pokolenia, wiem z czego on wynika i nie oburza mnie to, ze mlodzi glosuja tak, a nie inaczej. Ale w moich postach nie znajdziesz zdziczalego i prymitywnego naigrywania sie z politykow, na ktorych nie glosowalem. A na kilka partii nie glosowalem, co zrozumiale.
    To niezbyt rozsadne traktowac swoich przeciwnikow jak idiotow, tym bardziej, ze nimi nie sa, to ludzie wyksztalceni i calkiem rozsadni/madrzy.
    Tylko, ze Tobie z nimi nie po drodze. No coz trudno.
    czesc.Ch.
    Analog ma "dusze".

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Dlaczego zaraz idiote?
    Nie podawalem nazwiska ani sytuacji. Ale nie zaprzeczysz, ze kilku politykow nie powinnobylo sie nawet przymierzac do startowania do sejmu, bo sie nie nadaja na politykow.
    Nawet jesli sie nie zgadzasz z kims, to postaraj sie zrozumiec tok jego rozumowania, jego doswiadczenia zyciowe, z ktorych ten tok rozumowania wyplywa.
    Popatrz na dyskusje miedzy mna a Tomaszem Golinskim-bylo ich juz kilka.
    Ja na ten czas rozumiem tok rozumowania mlodego ( nie calego) pokolenia, wiem z czego on wynika i nie oburza mnie to, ze mlodzi glosuja tak, a nie inaczej. Ale w moich postach nie znajdziesz zdziczalego i prymitywnego naigrywania sie z politykow, na ktorych nie glosowalem.
    Odpowiem cytujac twoja poprzednia wypowiedz
    Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Z tego co przeczytalem w tym watku, szczegolnie w poczatkach, ale nie tylko, wynika jasno, ze prog wyborczy powinien byc podniesiony ( dla wyborcow) do 30 roku zycia.
    Nie, napewno Cie to nie oburza, ani tez nie starasz sie umniejszyc inteligencji ludzi, ktorzy zaglosowali inaczej niz Ty
    To niezbyt rozsadne traktowac swoich przeciwnikow jak idiotow, tym bardziej, ze nimi nie sa, to ludzie wyksztalceni i calkiem rozsadni/madrzy.
    czesc.Ch.
    Hmmm, ani raz nie ublizalem panom np. Olejniczakowi, Pawlakowi, a z nimi sie nie zgadzam. Ich wizja Polski nie do konca mnie przekonuje, a momentami wrecz mnie odpycha. Czyli co w takim razie sie ze mna stalo? Mam schizofrenie i jak patrze na Kaczynskiego, Leppera, Giertycha, Macierewicza to odzywa sie moje 2, bestialskie ja?

BTW: napisales cos o wyksztalceniu.....wiesz o tym, ze jeden z wicepremierow w rzadzie Kaczyńskiego nie ma nawet matury? Zgadnij jeszcze o kogo chodzi (Bylo juz w tym watku)
    Ostatnio edytowane przez sniper88 ; 26-10-2007 o 16:43
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    artykul autorstwa naczelnego antysemity "Radia Co Ma Ryja" . chyba sobie jaja robisz....
    " nasz dziennik" - jedyna gazeta co prawde pisze. juz mi jeden taki polecal poczytac ten tytul, po tym jak mnie wyzwal od czerwonych zydowek. no comments.
    monisiek, spodziewałem sie takiego tekstu. Swiedczy on o tym ze kompletnie nic nie wiesz na temat twórczosci tego autora - powielasz steorytypy i bzdury. Gdybyś zadał sobie trudu i przeczytał kilka jego pozycji to bys sie nie osmieszał. Adres na strone Profesora Nowaka znasz, dyskutujmy merytorycznie, nie interesują mnie wojenki na slogany:wink:
    A wracając do artykułu na temat Bartoszewskiego, gdybyś przeczytał to byś wiedział ze Nowak tylko cytuje w nim innych autorów których noga nigdy nie stanęła w RM czy Nszym Dzienniku:wink:

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Z rozsądkiem/mądrością to bym polemizował. Jeśli chodzi o formację, które w tych wyborach była druga pod względem osiągniętego wyniku, to właśnie w niech nie odpowiada mi jej kierownictwo, jego stosunek do otaczającej nas rzeczywistości (a właściwie całkowite oderwanie od tej rzeczywistości) oraz stosunek do otoczenia. Do samo można odnieść do ich najbliższych współpracowników.

Jakoś zwykle mi nie po drodze z ludźmi, którzy mnie obrażają i traktują jako potencjalnego przestępcę. Nie licząc oczywiście robienia wody z mózgu (ale to może być wpływ oderwania od rzeczywistości ).
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

monisiek, spodziewałem sie takiego tekstu. Swiedczy on o tym ze kompletnie nic nie wiesz na temat twórczosci tego autora - powielasz steorytypy i bzdury. Gdybyś zadał sobie trudu i przeczytał kilka jego pozycji to bys sie nie osmieszał. Adres na strone Profesora Nowaka znasz, dyskutujmy merytorycznie, nie interesują mnie wojenki na slogany:wink:
    A wracając do artykułu na temat Bartoszewskiego, gdybyś przeczytał to byś wiedział ze Nowak tylko cytuje w nim innych autorów których noga nigdy nie stanęła w RM czy Nszym Dzienniku:wink:
    gdybys baczniej zwracal uwage, na to z kim dyskutujesz to wiedzialbys, ze jestem kobieta.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    jestem kobieta.
    Faktycznie, zwracam honor , ale co Twoja pleć ma do meritum naszej dyskusji

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

do meritum dyskusji moja plec nic nie ma, ale milo mi jest jak ktos sie zwraca do mnie w rodzaju zenskim
    co do pana prof. Nowaka - wiem, ze cieszy sie duza popularnoscia wsrod chicagowskiej polonii. byl ostatnio w Chicago, slyszalam nawet wywiad z nim na 1490am. i jedyne co moge napisac to, ze prof Nowak nie przekonuje mnie swoimi pogladami, tak jak wielu nie przekona prof Bartoszewski.

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

O uwaga - bo to zaraz seksizmem zalatuje.
    Wg Hani G.W. w normalnym swiecie nie mozna powiedziec ze kobieta jest kobieta.
    http://www.youtube.com/watch?v=ePq-IMPC_fg

A co do przyziemnych spraw. Stadionu chyba nie bedzie w W-wie, widac ze PO nie chce tak cennych gruntow zmarnowac na jakis stadion.
    http://biznes.onet.pl/0,1631733,wiadomosci.html

Strona 20 z 22 PierwszyPierwszy ... 101819202122 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów