Pokaż wyniki od 1 do 10 z 219

Wątek: Wyniki wyborów + dyskusje polityczne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Przecież nie mówię, że to źle, że nie skończył. Śmieję się tylko, że facet jest powszechnie uważany za profesora Może i ja jestem już profesorem, a o tym nie wiem?
    boli cie to iz go tytuluja? zycze ci by osiagnal choc 10% tego co Prof Bartoszewski... Tomek wiele moge scierpiec ale to zaczyna byc zenujace... porownaj ilosc ludzi w Polsce i swiecie uwazajacych go za autorytet i porownaj to z soba... czuje ze bedzie bolalo... wykaz sie osiagnieciami w realnym swiecie a nie tylko biciem piany bo podwazasz kompetencje czlowieka ktoremu nalezy sie wielki szacunek nie majac nic do pokazania w zamian...

i pierwszy raz masz prawo nazwac ta uwage osobista czy jak ty to nazywac lubisz.... ad persona...
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    boli cie to iz go tytuluja?
    Źle przeczytałeś? Śmieszy.
    ...
    Nasuwa się cytat o muchach... ale nie jest całkiem adekwatny.

Zabawne jest, że nikt nie potrafi wyjaśnić, czemu on niby jest autorytetem... Bo brał udział w Powstaniu? Dużo ludzi brało, z których większość żyła i umarła bez blasku jupiterów i nadętych artykułów na swój temat.

Szperam ostatnio po necie, żeby coś pozytywnego o nim znaleźć i jeszcze mi się nie udało - mnóstwo pustych frazesów, wielkich słów i malutko treści.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uprawnienia umieszczania postów