Pokaż wyniki od 1 do 10 z 219

Wątek: Wyniki wyborów + dyskusje polityczne

Mieszany widok

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Narzekasz tak Tomasz i narzekasz, nic innego nie robisz
    A gdzie chcialbys mieszkac? Jaki kraj uwazasz za uczciwy, z odpowiednimi swobodami obywatelskimi itd. itd?
    W żadnym kraju nie jest cacy, bo ludzie to s....syny są i każdy tylko patrzy jak wrąbać bliźniego swego - a już absolutnie przodują w tym politycy, rekrutujący się zwykle spośród najgorszych mętów i szumowin.

Co do dyskusji politycznych to pozwolę zaś sobie na małą uwagę - na sąsiednim forum wprowadziliśmy ciszę przedwyborczą, rozpoczynającą się cztery lata przed każdymi wyborami. Od razu zrobiło się jakoś sympatyczniej, transfer zmalał, kilku trolli zniknęło jak sen złoty, kilku zresocjalizowało się tak, że aż miło poczytać ich wypowiedzi. Pretensji wogóle nie było. Serdecznie polecam

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    W żadnym kraju nie jest cacy, bo ludzie to s....syny są i każdy tylko patrzy jak wrąbać bliźniego swego - a już absolutnie przodują w tym politycy, rekrutujący się zwykle spośród najgorszych mętów i szumowin.
    Ale sa lepsze i gorsze kraje, oczywiscie, ze nikt nie znajdzie swojej arkadii, ale na pewno zna jakis kraj, gdzie, jak mu sie wydaje/wie, zyloby mu sie lepiej
    Pretensji wogóle nie było.
    Ja tutaj tez do nikogo zadnych pretensji nie mam. To ze ktos ma inne poglady zmusza mnie tylko (o ile cos uwazam za bledne) do znalezienia jakis argumentow, potwierdzajacych moja opinie Zreszta ta dyskusja to juz chyba jest nr3...moze 4 (?), wiec jak widac temat jest popularny (glownie wsrod 2 userow)
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uprawnienia umieszczania postów