Pokaż wyniki od 1 do 10 z 219

Wątek: Wyniki wyborów + dyskusje polityczne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Się znaczy kto? Ja nie rozróżniam osobiście.
    SIE, czyli ogolnie
    Masz jakiś problem z językiem polskim? Jak napiszę prawie całkiem, to też powiesz, że całkiem? Obejrz reklamę Żywca.
    Pewnie byś sobie teraz zazyczyl jeszcze kwantyfikatory, jak kiedys, wiec zrobie to od razu, zeby nie bylo problemu:
    całkowicie znaczy prawie, ale nie całkiem.
    całkowicie<=>prawie ^ całkowicie<>całkiem
    wiec to nie ja mialem problem z polskim O ile sie nie myle całkowicie nie znaczy tyle samo co prawie
    Ale z czym to się wiążę?
    z tym, że Ty napisales, iż rozwoj Polski zatrzymal sie w trakcie dostosowywania do przepisow UE, a potem napisales, ze to nie znaczy po wejsciu do UE, a ja Ci mowie, ze dostosowywalismy sie takze po wstapieniu
    Deficyt nie generuje kasy w portfelu, tylko ją drenuje z portfela. To elementarz ekonomii. Spójrz choćby na równanie Friedmana.
    Czy ja wlasnie tego nie napisalem?
    Ty to poważnie? Jak codziennie będę Ci zabierał 5zł to Cię nie okradam? Dopiero jak zabiorę 10zł to okradnę?
    Jak caly czas bedziesz mial u mnie dlug 5 zl to chyba mnie nie okradasz bez przerwy?
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Pewnie byś sobie teraz zazyczyl jeszcze kwantyfikatory, jak kiedys, wiec zrobie to od razu, zeby nie bylo problemu:

całkowicie<=>prawie ^ całkowicie<>całkiem
    wiec to nie ja mialem problem z polskim O ile sie nie myle całkowicie nie znaczy tyle samo co prawie
    Ja napisałe praktycznie całkowicie. Praktycznie = prawie.

z tym, że Ty napisales, iż rozwoj Polski zatrzymal sie w trakcie dostosowywania do przepisow UE, a potem napisales, ze to nie znaczy po wejsciu do UE, a ja Ci mowie, ze dostosowywalismy sie takze po wstapieniu
    No dobrze, przyjmijmy, że po wstąpieniu dostosowywaliśmy się "sami do siebie". I co z tego? Jak wnioskujesz, że mogłem napisać, że po wstąpieniu się zatrzymał, jak tlumaczę, że praktycznie zatrzymał się przed wstąpieniem?

Czy ja wlasnie tego nie napisalem?
    No nie napisałeś, co napisałeś. Było zdanie wyrwane z kontekstu, a kontekst wcześniejszy wskazywał, że twierdzisz, że brak deficytu będzie oznaczał brak pieniędzy w portfelu. Jeśli miałeś na myśli przeciwne stwierdzenie, to oczywiście się zgadzam.

Jak caly czas bedziesz mial u mnie dlug 5 zl to chyba mnie nie okradasz bez przerwy?
    W 1 roku wydałem 100zł, wpływów miałem 95zł. W drugim roku to samo. Jaki mam dług po dwóch latach? Na potwierdzenie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika...ublic_debt.PNG
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uprawnienia umieszczania postów