Strona 21 z 22 PierwszyPierwszy ... 1119202122 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 219

Wątek: Wyniki wyborów + dyskusje polityczne

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    A co do przyziemnych spraw. Stadionu chyba nie bedzie w W-wie, widac ze PO nie chce tak cennych gruntow zmarnowac na jakis stadion.
    http://biznes.onet.pl/0,1631733,wiadomosci.html

Tak szczerze powiedziawszy, to ja od poczatku uwazalem, ze stadion na Euro powinien byc poza wawa, przeciez jak sie zjada masy ludu, to Warszawa calkiem stanie juz w korkach, ktos kiedys proponowal lokalizacje niedaleko trakcji na Lodz, raz, ze blisko do lotniska, dwa kolej na Lodz, a 3 to ma niby tam biegnac autostrada (moze bedzie), wszystko idealnie polaczone i bez zarypania wawy korkami.

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    Tak szczerze powiedziawszy, to ja od poczatku uwazalem, ze stadion na Euro powinien byc poza wawa, przeciez jak sie zjada masy ludu, to Warszawa calkiem stanie juz w korkach, ktos kiedys proponowal lokalizacje niedaleko trakcji na Lodz, raz, ze blisko do lotniska, dwa kolej na Lodz, a 3 to ma niby tam biegnac autostrada (moze bedzie), wszystko idealnie polaczone i bez zarypania wawy korkami.

Przepisy UEFA nakazuja ze na stadiom 60% ludzi ma miec mozliwosc dostania sie komunikacja miejska. To teraz wez 60% z 55 tys. i zobacz jaka infrastrukture trzeba wybudowac zeby tyle ludzi tam dowiesc.
    Akurat gdzie jest stadion dziesieciolecia jest dworzec, mam byc lintka metra i dobra zwykla komunikacja miejska.

Po za tym w kolo stadionu i sam stadion bedzie dobrym centrum sportowym z ktorego bedzie mozna korzystac w przyszlosci. Kto potem bedzie jezdzil na lodz.

Czesto bywam w Monachium gdzie jest stadion olimpijski w miescie a wokolo niego cale centrum. To ciagle zyje. Fakt ze komunikacja lepiej rozwiazna.
    Ale dzieki temu jest szansa na szybsze poprawienie infrastruktury drogowej w Wa-wie.

Po za tym nie ma czasu teraz zeby sie cofac.
    To byl projekt narodowy a nie zaden Pisowki i zostal on zatwierdzony rowniez przez PO. Potem bylo spotkanie ze wszystkimi prezydentami miast gdzie maja byc obiekty EURO 2012. Wszyscy w nim uczestniczyli oprocz oczywiscie pani Hani.

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    Czesto bywam w Monachium gdzie jest stadion olimpijski w miescie a wokolo niego cale centrum. To ciagle zyje. Fakt ze komunikacja lepiej rozwiazna.
    O wlasnie, nie wiem czy byles w okolicy tam, ale aby poprawic tam komunikacje musialbys dopiero sporo przebudowac wawe, wlacznie z dobudowa mostow, moze i fakt, ze GDYBY to zrobiono, to poprawiloby w wawie przeprawe z jednej strony wisly na druga, a ktora na dzien dzisiejszy jest mordega, a gdy hotele sa glownie po drugie stronie wisly to wyobraz sobie jak by to wygladalo. Dla mnie to nierealne, bardziej nierealne niz wlasnie lokalizacja o ktorej mowie i tam zrobienie stadiony, centum nawet calego sportowego i zauwaz, ze nie wspominalem o lodzi, tylko o kierunku na lodz, gora 20 min kolejka i jak wspominalem blisko lotniska, plus EWENTUALNA autostrada, a zapodac tam komunikacje, to juz pikus, wawa wciaz sie rozrasata i niedlugo tamte tereny to tez bedzie wawa.

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

http://passent.blog.polityka.pl/?p=362
    mysle ze komentarz zbedny...
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Bywalec Awatar FERRER

Domyślnie

Niech Tusk za Rydzyka jeszcze przeprosi
    Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FERRER Zobacz posta
    Niech Tusk za Rydzyka jeszcze przeprosi
    Za Rydzyka to powinna przepraszac 'moherowa koalicja'
    Niezle
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta

Niezle
    Dla Ciebie niezłe - dla mnie żenujące??: . Myślałem że ten pupil PRL-owskich salonów siedzi już u siebie w Izraelu na emeryturze. Indolencja najnowszej historii polski przez dzisiejszą młodzież jest wręcz powalająca. W czsach kiedy ten pan służył czerwonej zarazie, prawdziwi dziennikarze pisali w podziemnych gazetkach, dostawali bilet w jedną stronę lub siedzieli w pierdlu. No cóż, nie każdy dziennikarz miał to szczęście urodzić sie pod szczęśliwą gwiazdą( Davida ):wink:

Początki nałogu

Domyślnie

Niezle
    Pan Passent ma za soba lata wspolpracy i to nie tylko z czerwona prasa. To powszechnie wiadomo. Ma na swoim sumieniu wielu ludzi. Jesli nie ich zycie, to losy, kariery, szczescie osobiste.
    Dla Ciebie to niezle? Gratuluje rozeznania.
    Zapewne tak z rozpedu jakis mlody elektorat by zaglosowalna tego pana.
    czesc.Ch.
    Analog ma "dusze".

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerzy M Zobacz posta
    Dla Ciebie niezłe - dla mnie żenujące??: .
    Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Pan Passent ma za soba lata wspolpracy i to nie tylko z czerwona prasa.
    Jestem na tyle mlody, ze czasow SB,UB, PRL i calego tego ustrojstwa nie pamietam, wiec i autora nie kojarze.
    Zenujace? A spieprzaj dziadu to byl pokaz 'wyzyn intelektualnych' na ktore sie wzniosl Kaczynski? A moze polotem wykazal sie Kurski stwierdzajac, ze 'ciemny lud to kupi'? Wezcie mnie nie rozsmieszajcie
    Dla Ciebie to niezle? Gratuluje rozeznania.
    Czyli ze wszystkich wymienionych w tamtym tekscie sytuacji nie bylo Toż to chyba układ mi w glowie namieszal

BTW @chomsky - chyba zapomniales odpowiedziec na tego posta
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Jestem na tyle mlody, ze czasow SB,UB, PRL i calego tego ustrojstwa nie pamietam, wiec i autora nie kojarze.
    Takie prawo Twojego wieku, tylko jeżeli zabierasz glos w dyskusji to jednak nie możesz zasłaniać się niewiedzą lub młodym wiekiem bo wystawiasz się na śmieszność. Dla jasności, nie jestem fanem Kaczyńskich ( tzn. nie do konca), czasami zachowują sie jak przysłowiowy słoń w składzie porcelany ,ale cieżko jest uniknąć potknięć będąc na celowniku nieprzyjaznych mediów 24/7 .
    A teraz połóż na szalę wszystkie lapsusy Kaczynskich z tym oto cytatem, którego autora nie wymienie ( potraktuj to jako homework ).
    "Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych rojeń? Polskość - to nienormalność - takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu"( "Znak", nr 11-12 z 1987r, )

Strona 21 z 22 PierwszyPierwszy ... 1119202122 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów