Pokaż wyniki od 1 do 10 z 219

Wątek: Wyniki wyborów + dyskusje polityczne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Z tego co przeczytalem w tym watku, szczegolnie w poczatkach, ale nie tylko, wynika jasno, ze prog wyborczy powinien byc podniesiony ( dla wyborcow) do 30 roku zycia. Czy mlodzi ludzie sa naprawde tak prymitywni, czy tylko szpanuja, bo taka teraz moda? Jesli szpanuja i nasladuja, to znaczy, ze samodzielnie nie mysla. A szkoda! Samodzielne myslenie daje wiele radosci.
    czesc.ch.
    W takim razie jako dorosly i rozwazny czlowiek, a dodatkowo wyborca popierajacy PiS (jakos takie odnosze wrazenie) odniosles sie z dystansem do kawalu 'zabierz babci dowód'-ot zwykly zart dzieciakow? Ale jak widze byles na tyle kreatywny, zeby go obrocic przeciwko mlodym, moje gratulacje
    I jeszcze 2 sprawa. Co sadzisz o liberalnej gospodarce? Uwazasz ze jest dobra? Na kogo ma glosowac osoba o (w miare) liberalnych pogladach, skoro nie moze na platforme?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    obiektywną kompromitacją (...) jest publiczne wypowiadanie sprzecznych stwierdzeń.
    Examples, examples, examples please

Masz rację, to był doktorat HC. Przyznaję, że moja wiedza o Lepperze (jak i wielu innych socjalistach) jest wybrakowana
    Moja tez, wiec musialem sie upewnic
    Ostatnio edytowane przez sniper88 ; 25-10-2007 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    I jeszcze 2. sprawa. Co sadzisz o liberalnej gospodarce? Uwazasz ze jest dobra? Na kogo ma glosowac osoba o (w miare) liberalnych pogladach, skoro nie moze na platforme?
    Nie ma już co przegrzewać atmosfery - następne wybory za (co najwyżej ) cztery lata... Jest czas, żeby ochłonąć i zobaczyć, co wyjdzie...
    A na kogo głosować? Hmmm, tu 'nihil novi sub sole' - najprościej porównać swój światopogląd z programami partii i wybrać... - bo szczerze mówiąc, to nie wiem, co można innego wymyślić w takiej sytuacji.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów