Podobaja sie. Swietne fotki
Podobaja sie. Swietne fotki
znam fotki z obiektywnych. Fajne.
Dudek ma chyba największy urok. Dwójka bardzo ładna, ale chyba nieco słabsza technicznie. 3 mi nie pasuje, przeostrzyłeś i dużo za dużo pojechałeś po saturacji. Czwórka podoba mi się chyba najbardziej, tylko kadr można by nieco poprawić - niżej i mniej ciasno z lewej. Krople są super. Ostatnie dwa mi nie podchodzą.
No dudek wymiata :smile: jest taki "inny". 5 jakoś mi tu nie pasuje, może to dlatego, że to łabędzie ;-) Ale najdziwniejsza w tym zestawieniu jest dla mnie 6. Możesz opisać w jakich okolicznościach powstało to zdjęcie, czy jakoś było obrabiane itd?
podpis...
witam
zdjecie nr 6... kadr "wyciagniety" z Puszczy Bialowieskiej, tuz po zmroku, kiedy na chwile podniosly sie mgly... nie ciety, pare osob mi sugerowalo posprzatanie balaganu u dolu, jednak nic stemplem nie dotknalem. pare ruchow poziomami i do galeriii...
kubaman, podziwiam i rozkochuje sie w tej niskiej perspektywie, ktora uprawiasz... jednak w krzaczorach i bagnach Puszczy B. trudno z lezakowaniem, bo tez i wodnych nie za duzo...
pozdrawiam
Dudek jest super i wymiata, reszt też bardzo dobra:-D
Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2
Dla mnie rowniez foty super, a pomimo, ze niektorzy twierdza, ze ostatnie ma balagan, to dla mnie ma niesamowity klimat, prawie jak wyprawa druzyny pierscienia![]()
Dla mnie 6 ma swoją tajemnicę. Pozostałe fotki też mi sie podobają.
Być albo nie być, o jest pytanie :-D
Wszystkie fajne, ale nr.6 ODLOT!
Canon DSLR i "L"ki
Fotki "pierwyj sort" :smile:
Ale dziwnie znajome ;-) .
Znakomite fotografie. Po ogladnieciu 6tki musialem podnoscic szczeke z podlogiCzy autor ma swoja stronke? Bo chcialbym popatrzec na wiecej
![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.