Genialnie.
Znam już Twoje zdjęcia z innego forum, ale miło popatrzeć na nie w jednym wątku, nacieszyć oko, powzdychać... Gratuluję umiejętności, wyczucia czasu i przyrody, którą masz możliwość podziwiać.
Genialnie.
Znam już Twoje zdjęcia z innego forum, ale miło popatrzeć na nie w jednym wątku, nacieszyć oko, powzdychać... Gratuluję umiejętności, wyczucia czasu i przyrody, którą masz możliwość podziwiać.
Cala galeria super, nie sposób nie zazdrościć tych zdjęć. Zuberki są the best.
Canon 50d, C 10-22, C 24-105L , C 70-200L f4, C 85mm f1,8 , + canon 580EX II
Większość fotek znam z innego forum. Ogląda się je świetnie, a same prace po prostu genialne.
Choć nie znam się na fotografii przyrodniczej, to w pamięć zapada z pewnością 51, 52, a wgl to wszyystkie !![]()
Klasa sama w sobie, czapki z głów. Szczerze zazdroszczę!
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Żubr występuje w puszczyPiękne zdjęcia, panie, piękne.
400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB
A ja ze swojej strony gratuluję raniuszka ( o ile dobrze pamietam ), tego urokliwego ptaszka z pernamentym "ADHD" uchwycic to wielki wyczyn !
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Łojejciu! Czy na 46 i 50 widzę jarząbka? Jak tak, to chromolić kadr, kompozycję itp. Za sam gatunek wielkie gratsy! A raniuszka znam, ptak dość popularny, ale równie ciężki do sfotografowania.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A no i oczywiście trójpalczaksuper fotki.
Ostatnio edytowane przez ShedirAchird ; 12-04-2010 o 20:10 Powód: Automerged Doublepost
No dzięcioł trójpalczasty to już rarytas na maxa...
C6DII, C7DII, 400mm f5.6, 17-40 f4.0L, Golphoto YH324C, Yongnuo600EX_RT