Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Jakiej firmy karta pamięci do Canona S1 si ?

Mieszany widok

swiadziu
    Guest

Question Jakiej firmy karta pamięci do Canona S1 si ?

Mam pytanie jakiej firmy kupić kartę pamięci do Canona S1 si ? Wyczytałem gdzieś że podobno ten aparat nie współgra z kartami Kingston - lecz jeśli zapytałem o to sprzedających na allegro to ich odpowiedź była że nie ma z nimi problemów. Proszę o odpowiedź Was, ludzi siedzących w temacie. Chciałbym kupić karytę o pojemności 1Gb szybką ( a może lepiej kupić dwie 500 ) ? Pozdrwaiam świadziu

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

sandisk. po więcej informacji odsyłam do przycisku "Szukaj"
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

SenioR
    Guest

Domyślnie

Ja mam Kingston 512 elite pro HS i jest ok

Bywalec Awatar osasa
    Miasto
    Lubartów PL/Newport News VA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SenioR
    Ja mam Kingston 512 elite pro HS i jest ok
    Senior, a tak zapytam: Jak mocujesz Canona S1 do statywu? Z tego co wiem on nie ma uchwytu z gwintem....
    Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osasa
    Senior, a tak zapytam: Jak mocujesz Canona S1 do statywu? Z tego co wiem on nie ma uchwytu z gwintem....
    "Jak nie, jak tak"

http://www.cnphotos.net/news/news/im...teries-big.jpg
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

SenioR
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osasa
    no wiesz, napewno sobie nie wymysliłem. Canon S1 ma gwint i to metalowy jak każdy przyzwoity aparat. )) pozdrawiam

swiadziu
    Guest

Domyślnie

szukałem w "szukaj" na temat kart pamięci do S1 si, lecz nie uzyskałem tam odpowiedzi na temat jakie karty współgraja z tym aparatem. W różnych wypowiedziach pojawiaja się nazwy firm produkujace karty których nie mogę znaleźć: Hitachi, IBM, SanDisk - lecz to mi dużo nie mówi. Potrzebuje pomocy w podaniu mi dokładnego modelu karty który mam kupić - UFAM WAM ŻE PORADZICIE MI DOBRA KARTĘ. Pozdrawiam i czekam na pomoc świadziu

SenioR
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiadziu
    UFAM WAM ŻE PORADZICIE MI DOBRA KARTĘ. Pozdrawiam i czekam na pomoc świadziu
    tylko metoda prob w sklepie, lub poza nim jezeli sprzedawca pozwoli

Coś już napisał Awatar Wisozup
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

proponuje jeszcze raz skorzystac z wyszukiwarki...jest sporo watkow na temat kart pamieci. Osobiscie polecam sandisk

Arecki
    Guest

Domyślnie

Ja posiadam zwykłego kingstona 1024 MB i jest OK....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów