Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Czy taki komputer wystarczy?

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

To dobrze że jest lepiej ale nie tak jak być powinno. Dobrze że Ci temperatury spadły z dysków bo dyski nie mogą leżeć na sobie tylko musi być odległość zachowana bo po to jest tyle zatok na nie zrobione tym bardziej dyski hdd, które niestety się grzeją. A wrzuć teraz screena z użyciem procka i temperatury tak jak wczesniej to zrobileś. Jak sie wiesza to nie ma 100% czasem użycia procka bo z tego wynika ze dysk nie wyrabia może masz tez juz śmieci w windows i dysk tez masz tylko 80GB sata2 samsunga jak mnie pamięć nie myli.Szkoda że płyta nie obsługuje sata3 bo napewno byłoby dużo lepiej. Ja bym spróbował zrobic formata i zainstalowac wszystko od nowa chyba że masz obraz zrobiony to będzie szybciej.Pamięci masz 4 GB więc maksymalne wykorzystanie masz niecały 1GB to w normie. Dysk jest wąskim gardłem teraz a jak nie to właśnie system od nowa i powinno być lepiej. BeatX pisał że ma lightroom 4.1 tylko że ma dysk ssd, 8GB ram i procka intel sandy bridge i5 2500k podkręconego do 4500 MHz i szału nowy LR nie robi.Interes musi się kręcić więc po to robią takie programy wymagające żeby części do kompa szły i były wymieniane. To może zmień wersje na starszą bo nie ma co się męczyć jak masz czekąć nawet do 2 minut to tak być nie może. Daj te screeny jeszcze i zobaczymy a jak coś to tak jak pisałem zainstaluj wszystko na nowo. Na odległość to ciężko coś powiedzieć. To mi przychodzi w tej chwili do głowy i od tego bym zaczął
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 07-07-2012 o 12:54

Uprawnienia umieszczania postów