Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: Jakość 17-40/4L

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez froolk
    Problem który próbują Ci naswietlić koledzy (tak myślę) polega właśnie na tym że bardzo trudno mówić tu o standaryzacji takiego testu.
    To niech powiedzą to prosto . Jako "początkujący" mogę chyba nie wszystko wiedzieć :rolleyes:

Istotne jest bardzo wiele elementów ... Sam opis standardu zniechęcił by wszystkich do testu
    No i wreszcie ktoś wyłożył o co chodzi - dzięki froolk. Myślałem, że sprawa jest prostsza - szkoda.:-(

Rozumiem Twój zamysł i sama idea mi się podoba
    Dzięki za dobre słowo :-)

przy tych ustawieniach [f8-f11] gwarantuję Ci - 17-40 to ŻYLETA
    Cieszy mnie to, gdyż zależy mi na jakości 17-40L głównie przy zdjęciach krajobrazów - i to zapewne przy szerokim kącie.

Co do fotek z 17-40 f4 L to jeśli chcesz to postawię jakieś flaszki, kredki córy i pudełka "w stylu dpreview i pstryknę Ci fotki ale tu też powstaje pytanie dotyczące przysłon - przy niskich przysłonach i niewielkiej głębi przecież nie wszystko będzie ostre
    Byłbym wdzięczny za jedno zdjęcie - choćby gazety, wypełniającej cały kadr (chyba, że sądzisz, że coś innego byłoby lepsze), przy przesłonie dającej najostrzejszejszy obraz (może f11?). JPG max rozmiar i jakość, bez podbijania ostrości (Parameter 2). Mój e-mail jest w w profilu. Z góry dziękuję. :grin:
    Ostatnio edytowane przez Paul ; 12-04-2005 o 20:56

Uprawnienia umieszczania postów