No to pięknie - jak mi uziemią na miesiąc aparat to chyba się okoce ze szcęścia - a nie wiesz nic na temat prawdopodobnych kosztów wymiany ??
No to pięknie - jak mi uziemią na miesiąc aparat to chyba się okoce ze szcęścia - a nie wiesz nic na temat prawdopodobnych kosztów wymiany ??
A nie można takiej szybki dokupić gdzieś poza serwisem - w sumie to wymiana jej nie wygląda nader skomplkowanie![]()
Może wyślij do Berlina, tam podobno jest normalny serwis na europejskim poziomie.. mail nic nie kosztuje a może zrobią szybciej i taniej..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Wiadomości z serwisu ( na Żytniej ):
-koszt wymiany ok 100zł +( transport oczywiście bo usterka niegwarancyjna )
-czas oczekiwania do 14 dni od daty przyjęcia sprzetu ( co ciekawe nie da się zamówić szybki i wysłac aparat jak juz bedzie w serwisie, tylko dopiero po dostaniu aparatu zamawiają szybke -no cóz jakoś trzeba bedzie przeboleć)
Znalazłem na internecie tą chrzanioną szybke ( wraz z innymi częśćiami zamiennymi )
http://shop.thefotogeeks.com/index.a...ROD&ProdID=654
Niestety już po fakcie bo sprzęt lezy w serwisie![]()
paweleverest
było im zapłacić zaszybkę i zabrać aparat
jak by ściągnęli to dostarczyłbyś aparat do wymiany
ripek/ z tego co wiem, to jest jakiś klub canona dla pro (było o tym kiedyś na forum). Wystarczy mieć dwa body jedno cyfrowe i ileś tam L'ek. Wtedy jak oddasz do serwisu body, to dodstaniesz zamienne, a naprawa będzie szła poza kolejką...
Myślę, że jest to świetna propozycja dla zawodowców :>