Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Nieprawda 1.
Pogadam równoczesnie chodząc po necie (wieleset razy tak robiłem - praktycznie codziennie) - kwestia jak to ktoś napisał "klasy" telefonu i konfiguracji połączenia. Mam pytanie - sprawdzałeś i wiesz czy gdybasz ???
Nieprawda 2.
Mam kilka laptopów (3) ;-)) w tym jeden dość Hi-tech - żaden nie ma modemu ale cóż wiesz lepiej....
Nieprawda 3.
Jednocześnie i rozmowa i net na przyzwoitym poziomie - ponawiam pytanie - sprawdziłeś czy gdybasz ??? jeśli sprawdziłeś i nie możesz tego osiągnąć - masz nieoptymalnie skonfigurowane połączenie/komputer/ łotewer...
Pozdrawiam.
BT odpada bo max transfer po bt to cos kolo 50 k - przy hsdpa (~200k) jest to niepotrzebne ograniczenie, podlaczajc przez USB telefon sie laduje i nie trzeba sie martwic bateria
i jeszcze info o klasach transmisji
The class indicates the mobile phone capabilities.
Class A
Class A mobile phones can be connected to both GPRS and GSM services simultaneously.
Class B
Class B mobile phones can be attached to both GPRS and GSM services, using one service at a time. Class B enables making or receiving a voice call, or sending/receiving an SMS during a GPRS connection. During voice calls or SMS, GPRS services are suspended and then resumed automatically after the call or SMS session has ended.
Class C
Class C mobile phones are attached to either GPRS or GSM voice service. You need to switch manually between services.
>>>Mały pliczek *.jpg w znośnej rozdzielczości to około 3 MB, a jak na pół >>>strony to więcej.
>>>>... zaokrąglając liczenie na szybko +/- 8 minut... a nie 30 sekund...
Don_Pedro_123 - chyba dawno nie byłeś w kiosku - zapewniam Cię 30 sek. wystarczy żeby przesłać zdjęcie na pierwszą stronę ogólnopolskiego dziennika = taki kraj.
Co nie zmienia "faktu" że może masz racje - co do 3MB jotpegów drukowanych w "gazetach" ...
Byłem i widziałem.
No i sam wysyłam z laptopa poprzez BlueConnect. Ale jeszcze nie udało mi się w 30 sec![]()
---------------
Don_Pedro_123
---------------