Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Kingston a może upał?

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie Kingston a może upał?

W upale, po robieniu zdjęć 350D w pełnym słońcu kartą KINGSTON 100x, z niektórych zdjęć wyszło tylko tyle:
    Tak na zdrowy rozsądek to wina karty, bo na innych kartach zdjęcia powychodziły ok. Jednak trochę się boję, czy w moim już 2 letnim 350D jest wszystko ok, bo go specjalnie nie oszczędzam.
    Niektóre powychodziły takie popsute i mam pytanie - czy da się je jakoś odzyskać, czy są stracone na wieki wieków?
    Pzdr,
    Tomek
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A jak przegladasz zdjecia w aparacie to tez masz takie artefakty? Bo jezeli tak, to chyba fotek juz nie uratujesz...
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    A jak przegladasz zdjecia w aparacie to tez masz takie artefakty? Bo jezeli tak, to chyba fotek juz nie uratujesz...
    Aparat pisze na tych zdjęciach "Data corrupted". Dopiero na komputerze udało mi się je przejrzeć.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No to chyba juz nic z tym nie zrobisz. Ale nie wydaje mi sie, zeby to byla wina puszki, skoro problem wystepuje tylko na 1 karcie.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uprawnienia umieszczania postów