-
Najlepszym rozwiązaniem byłoby zagięcie tego filmu wstawienie więcej kolorowych fajnych fotek z różnych galerii akurat Tomka Golinskiego była taka duża i te dwa wybrałem, (chociaż nie jestem zadowolony, że je przyciąłem te dwa fajne zdjęcia) i puszczenie tego filmu dołem pod napisami wzdłuż całego baneru od lewej na prawo… Ehhh… Ale to musze mieć chwilkę czasu i nie obiecuje że wyjdzie. Najlepiej było by zrobić to w 3D Maxie.
i obrócić obraz pod odpowiednim kontem.
Egzam się zbliża… Nieubłaganie. Chociaż wolałbym poświecić czas na robieniu loga a nie na nauce… Jak ja nienawidzę się uczyć… :/
Ważne są też kolorki całego forum. Sugerowałbym znalezienie najlepiej skina jakiegos na phpbb.pl (jeśli forum będzie w phpbb). Najlepiej kolorystyce czarnej czerwonej białej. Zreszta zawsze to wszystko można szybko poprzerabiac.
Moje forum medicineforum.net myśle ze było dosyc fajnie stonowane kolorystycznie i wszystko mniej wiecej pasuje. Chociaż robilem to wszystko ponad 2 lata temu. Tak samo tutaj trzeba się zdecydować na odpowiednie kolorki…
Pzdr All.
Uprawnienia umieszczania postów