Ktos w innym watku wkleil jedno takie z tlem w "ultrasoniki" i inne takie napisy... Co z nim sie stalo? Jak narazie to moj faworyt...
Ktos w innym watku wkleil jedno takie z tlem w "ultrasoniki" i inne takie napisy... Co z nim sie stalo? Jak narazie to moj faworyt...
...
Udało mi się zrobić fajny efekt. Jest banalny. A jakże myli wzrok. Chociaż jeszcze trzeba dopracować ten cien lini żeby nie padał na zdjęcie.
http://hadson.pp.com.pl/1.jpg
Teraz mysle zeby poszukać jakieś zdjęcie. Albo samemu cos przygotować i to bedzie super.
Pzdr. Rafał...
Ostatnich dwóch moich propozycji nawet nikt nie zmieszał z błotem...
więc może następne dwie ...
Tym razem poszedłem w kierunku "bluesaint" i mam nadzieję że to był dobry kierunek.
Pozdrawiam
... a może by tak bez gadżetów![]()
Ten ostani logo mi się podoba prosty i jednoczesnie jasny przekaz !! - a co na to inni ?
Takie słowa z klawiatury Admina to dla mnie zaszczyt ...![]()
Dzięki
Można jeszcze zrobić wer. pod "Defauld Style" jeśli zajdzie taka potrzeba.
A inni beda do znudzenia powtarzac to samo - dobre, niezle, moze byc, tylko co bedzie po prawej stronie? Biala dziura, tak jak teraz?Zamieszczone przez hazan
(juz pisalem co mozna zrobic pare postow wczesniej)
Logo sponsora - to bedzie po prawe - nie wiem jak duze ale taka była umowa z Lec-em czyli osobie dzieki ktorej zawdzięczamy miejsce na forumZamieszczone przez djtermoz
Aaa, no chyba ze tak. To juz wszystko jasne.Zamieszczone przez hazan
Nowe logo prezentuje sie bardzo ladnie. Proponuje tylko wyrzucic te szara ramke wokol logo i przesunac je lekko w prawo zeby zrownac z reszta ponizej.
Ja to już oczopląsu dostaję... Najlepiej, jakby możnabyło zobaczyć fragment strony z wklejonym logo, może autorzy przygotują taki montaż?