M.in. dlatego, ze nie kazdy krol mieszka pod klamka... mimo ze tam tez jest zamekZamieszczone przez Gregg
![]()
![]()
M.in. dlatego, ze nie kazdy krol mieszka pod klamka... mimo ze tam tez jest zamekZamieszczone przez Gregg
![]()
![]()
Też mam dobry dzień ... przynajmniej na razie 8) .
Ale jakoś wydawało mi się że jest to :
Więc wysłałem dwie a może jeszcze bym coś pokombinował ale jakoś nikt się nie kwapi do dyskusji na właściwy temat, nie wspominając o ocenach nadsyłanych propozycji.Napsał Hazan
Zapraszma do prezentowania swoich pomysłów na nowe logo naszego forum.
Pozdrawiam
Piekna reposta !! - nieżle sie usmiałemZamieszczone przez kavoo
![]()
Język Polski też jest piękny napias "Gregg"Zamieszczone przez Gregg
![]()
z typowo polskim "pseudonimem"
![]()
Przyganial kociol garnkowi...Zamieszczone przez hazan
Moja ksywa to przynajmniej ze slowianskiego jezyka pochodzi (i przez to czesto jest zle odmieniana).
Ksywka "Gregg" nie ma nic wspólnego z imieniem Greg.
Jak nie wiecie o co chodzi to chociaz zapytajcie... Owszem mam na imię Grzegorz ale moja ksywka pochodzi od czegoś innego i nie mam zamiaru tego tłumaczyć.
A tak na marginesie to znajdź mi forum gdzie się mogę zarajestrować jako "Grzegorz"
Dowolne - o ile tylko udzielasz się na nim odpowiednio wcześnie.Zamieszczone przez Gregg
Dobra zrobilem kolejne logo. Tylko niestety do niego zuzylem 2 zdjecia z kolekcji Tomasza Golinskiego. I jesli sie nie zgodzi to nie umieszcze tego i zmienie grafiki. Ale jest... Fajne...
Zdjecie mojej góry mógłbym zastąpic czymś innym i tak zrobie. Tylko poszukam cos w Twojej kolekcji. Bo moja jest jeszcze skromna.
I tez myslalem ten film zakręcić zawinąć. To wyzsza szkoła jazdy ale do zrobienia...
Zdjecie zmienione... bez aparatu...
Ostatnio edytowane przez Hadson ; 13-04-2005 o 13:54